Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca potencia la col·laboració amb les empreses del territori

30 de maig de 2022

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha comptat amb la col·laboració de l’empresa Logaritme Serveis Logístics per tal que l’alumnat del curs d’Activitats Auxiliars de magatzem del Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret tingués l’oportunitat de visitar una empresa del sector logístic.

Els representants d’aquesta empresa han explicat als/les visitants la organització i l’estructura de treball i han recorregut les instal·lacions, mostrant-los el funcionament real d’una plataforma logística. La visita ha permès també al grup de participants del curs saber quins són els perfils professionals que solen buscar, quines competències professionals valoren i quina és l’actitud que esperen que tinguin els treballadors i treballadores.

El Servei d’Ocupació agraeix i destaca la importància de la col·laboració de les empreses, les entitats i les associacions del territori en la formació de futurs professionals atès que esdevenen un element clau en el desenvolupament de programes formatius, ja sigui en format de pràctiques, visites, xerrades, masterclass, etc...

El curs d’Activitats Auxiliars de Magatzem, amb certificat de professionalitat, està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).