Notícia

L’Ajuntament repartirà abans de divendres 1.100 targetes moneder per a les famílies amb servei de menjador escolar

25 de març de 2020

En la línia de garantir en tot moment els serveis bàsics a la ciutadania i de  prioritzar per sobre de tot la seguretat de les famílies i la ciutadania, l’Ajuntament s’ha fet càrrec de les gestions necessàries perquè aquestes targetes moneder que ha impulsat la Generalitat arribin al les famílies usuàries. En aquest sentit, una vegada s’han recollit les targetes i s’han verificat les dades, des d’aquest dimarts s’han iniciat les trucades telefòniques informant a les famílies amb infants, beneficiàries d’ajuts de menjador escolar, que durant aquesta setmana  rebran a casa una targeta moneder de Caixabank carregada amb 40€ que podran utilitzar en establiments d'alimentació que disposin de TPV (pagament amb targeta). Si l’import de la compra supera els 40€ o l’establiment no és d’alimentació, la targeta no funcionarà i apareixerà un codi d’error. És important conservar la targeta moneder, perquè, si el tancament dels menjadors escolars s’allarga més enllà del període inicialment establert.

La Generalitat  garanteix els ajuts de menjador per a l’alumnat beneficiari mentre estiguin vigents les mesures preventives adoptades amb motiu del COVID-19, i podrà recarregar les targetes amb un nou saldo.

La gestió ha estat complicada per la situació excepcional del moment, però tant des de la regidoria d’Educació com des de la de Drets Socials de l'Ajuntament s’ha treballat amb eficiència per trobar la millor solució per garantir que aquest ajut arribi al més ràpid possible als beneficiaris i també evitar els desplaçaments a les famílies. Tot l’operatiu està preparat perquè les prop de 1.100 targetes puguin estar repartides com a màxim aquest divendres.

És important conservar-la per si s’ha de recarregar en cas que s’allargui el període de tancament dels menjadors escolars.