Notícia

L’aparcament sobre la llosa entre l’Arxiu i el passeig Rafael Soler serà d’estacionament limitat i controlat

05 de març de 2018

A partir de dilluns 12 de març, l’aparcament sobre la llosa de la via, situat entre l’Arxiu Històric Comarcal i el passeig Rafael Soler i amb accés des del carrer Camp del Cellerot, serà una zona d’estacionament limitat i regulat. L’estacionament serà lliure i gratuït com fins ara, però els dies laborables, de dilluns a dissabte, entre les 8 i les 20h, serà obligatori disposar d’un disc horari i es podrà estacionar un màxim de 2h i 30 min.
Els discos horaris es podran recollir a la recepció de l’Ajuntament (c/ Cort 14) en horari de dilluns a dissabte de 8 a 21h, o a la recepció de l’edifici de l’Enològica (c/ Amàlia Soler, 29) en horari de dilluns a divendres de 9 a 15h.
Durant aquesta setmana s’informarà els usuaris de la nova regulació mitjançant rètols informatius i es deixaran avisos i rellotges en els parabrises dels vehicles.
Passat aquest període, a partir del dilluns dia 12 de març, la Policia Local procedirà a controlar que els vehicles disposin del preceptiu rellotge horari i estacionin durant la franja horària màxima autoritzada.

Documents relacionats