Notícia

L’Associació AMPERT rep 6.000€ com a entitat beneficiària de la Festa Major Solidària 2016

08 de març de 2017

Aquesta setmana s'ha fet l'acte de lliurament dels 6.000€ que la Festa Major Solidària 2016 destina a l'associació AMPERT. A l'acte hi han assistit els Administradors de la Festa Major de Vilafranca de 2016 (Elisabet González, Marc Izquierdo, Mar Montserrat, Xavier Raventós i Raimon Solà), acompanyats pel president de l’associació AMPERT, Joan Ríos, i la directora d’àrea de negoci de CaixaBank a l’Alt Penedès, Esther Magallón.

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès del 2016 han subratllat que la més típica sigui cada any més solidària.

Durant la trobada, el president d’AMPERT, Joan Ríos, ha agraït la col·laboració de l´Obra Social “la Caixa” i el seu compromís amb les entitats socials del municipi. “Procurem que Mai ningú camini sol”.

Per la seva part, la directora d’àrea de negoci de CaixaBank a l’Alt Penedès, ha destacat que l’acord de col·laboració amb els Administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès “és una mostra del compromís de l’entitat al territori”.

Una vegada tancat el pressupost de la Festa Major 2016, s'ha pogut recomptar els múltiples donatius privats que, mitjançant els canals tecnològics i de pagament de CaixaBank, van ajudar a cofinançar la festa. Els administradors de la Festa Major 2016 i representants de CaixaBank, com ja han fet en les darreres edicions, van decidir entregar un percentatge dels donatius privats que generés la festa a una entitat social de la vila, i en aquesta darrera edició la beneficiària ha estat AMPERT. Concretament, s'ha fet el lliurament del 0,7% de l’import dels donatius rebuts, multiplicant aquest import per 10, arribant a 6.000 euros, per recolzar el treball de l´associació AMPERT, entitat sense ànim de lucre que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts de càncer de l'Alt Penedès, proporcionant-los un servei de transport diari fins a l'ICO Institut Català d'Oncologia - Hospital Duran i Reynals.