Notícia

L’Enològica es convertirà en edifici de referència a nivell educatiu a Vilafranca

29 de març de 2021

L’edifici municipal de l’Enològica, situat al c/ Amàlia Soler, 29, acull des d’aquest dilluns el Servei d’Educació de l’Ajuntament, que inclou el personal tècnic i directiu del servei, excepte l’Oficina Municipal d’Escolarització, que s’hi traslladaria a finals del proper mes d’abril.

El Servei d’Educació ocuparà les dependències que el Servei de Promoció Econòmica i Comerç ha deixat lliures amb motiu del seu trasllat a l’edifici del Centre Àgora, al polígon industrial Domenys II.

D’aquesta manera, en poques setmanes, l’Enològica es convertirà en l’edifici de referència en matèria educativa a Vilafranca, ja que, a banda del recent trasllat del Servei d’Educació, ja acull des de la seva creació l’Escola d’Enoturisme de Catalunya i la Whine Bussines School.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, explica que aquest canvi d’ubicació del Servei d’Educació “reforça i visibilitza l’aposta de Vilafranca per l’educació, concentrant tot el servei en un edifici històric per tal que tothom conegui on cal adreçar-se per obtenir informació o fer algun tràmit”.

  

Accessibilitat