Les sales d’estudi de Vilafranca amplien horaris durant el període d’exàmens universitaris d’hivern

Les sales d’estudi de Vilafranca amplien horaris durant el període d’exàmens universitaris d’hivern

12 de gener de 2018

Les sales d'estudi municipals Casa Amiguet (C/ de La Palma, 24)  i ESCAVI (C/Amàlia Soler, 27) amplien de nou els seus horaris de servei a l'estudi fins al 31 de gener, per tal d'atendre les necessitats dels estudiants universitaris durant els exàmens del primer quadrimestre d'aquest curs 2016/17.

Els horaris de l'ampliació són de dilluns a diumenge de les 9 del matí fins a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda fins a les 10 de la nit.

L'ampliació horària té la finalitat d'oferir un espai d'estudi lliure i facilitar la tasca de l'estudiant en un entorn pròxim als joves durant un dels moments de major intensitat pel col·lectiu principal en l'ús i aprofitament d'aquest servei.

Durant la darrera ampliació horària de les sales d'estudi, a finals del curs passat, van fer-hi ús d'aquests espais 5.376 persones amb un total d'11.733 usos dels diferents serveis que s'ofereixen. La majoria de les persones usuàries van ser estudiants d'estudis post obligatori (batxillerat, formació professional i estudis universitaris).

L'oferta de serveis que disposen ambdues sales d'estudi són: 157 punts de treball, connexió wi•fi gratuïta, una sala a part per a l'estudi i treball en grup (en el cas de la sala Casa Amiguet), 8 punts d'accés gratuït a Internet amb servei d'impressió i un fons bibliogràfic bàsic de suport.