Notícia

L’Escola d’Enoturisme ofereix el Curs de Presentació de vins i begudes als Wine Bars

05 de maig de 2021

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya engega un nou curs que té per objectiu impulsar la carta dels Wine Bars com a eina d’aproximació del producte al client. A causa de la situació actual, els cellers i botigues de vins s’han reinventat i han volgut donar un pas endavant en aquest espai social presentant una nova proposta de fidelització.

Es tracta d’un curs que permetrà apropar-se al client presentant els vins i escumosos, proposant espais a l’aire lliure, generant noves ubicacions per al tast de vins mentre gaudeixen del paisatge i la natura.

Aquest curs serà impartit per professionals experts referents en el sector com Clara Antúnez, que tractarà “Del tast a la interacció amb les persones. Les cartes i les presentacions de producte com elements de fidelització de client”; Jordi Reixach que tractarà “Storytelling amb ànima. Què tenen les històries que ens atrapen? Com i per què el màrqueting utilitza la tècnica de l’storytelling?”; i Ferran Centelles que parlarà de “Les claus dels maridatges. La importància d’incorporar productes del territori”.

La durada del curs serà de 15 hores, de modalitat presencial, a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. c/ Amàlia Soler, 29, Vilafranca del Penedès. Les classes es realitzaran l’1, 8, 15 de juny, de 10 a 13.30h, i el 29 de juny, de 9 a 13.30h.

A la darrera sessió es convidarà allotjaments, empreses de serveis turístics i restaurants que vulguin conèixer de primera mà productes i novetats del sector per a presentar-les o per poder-les recomanar als seus clients.

Es tracta d’una formació 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.

Els continguts del curs aniran des del relat enoturístic en la presentació de vins i begudes, passant pel tast en espais socials, la carta al Wine Bar i la diferenciació a les visites, fins al maridatge i el territori.

El curs està destinat a treballadors en actiu, en ERTE, ERTO i autònoms. El 30% de les places destinades a persones desocupades.

La inscripció està limitada a 25 places i les inscripcions es poden fer fins al 25 de maig o fins exhaurir les places a través del web www.escolaenoturisme.cat