Notícia

L’Escola d’Enoturisme presenta el curs ”Sumilleria i maridatge: els ingredients de la innovació”

06 de octubre de 2021

Sota el nom de “Sumilleria i maridatge: els ingredients de la innovació”, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb seu a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca, presenta un nou curs dins del pla de formació subvencionat. Es tracta d’una nova proposta que anirà més enllà dels elements bàsics del maridatge, elements que s’han de tenir en compte per la generació d’experiències i que tenen a veure en la part més emocional i sensitiva. S’incorporaran ingredients de la innovació en el maridatge per apropar-lo a una experiència més personal i emocional, incidint especialment en la música i els maridatges.

Aquest curs serà impartit per la Clara Antúnez, sommelier, nutricionista i cofundadora i directora d’experiències a La Gastronòmica. Tractarà el concepte del maridatge amb els ingredients i atuells per a promoure una diferenciació positiva en el client.

Amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, Núria Beltrán, violoncel·lista i docent de l’escola, impartirà una sessió pedagògica d’un maridatge musical amb música en directe.

La durada del curs serà de 20 hores, de modalitat presencial a la seu de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, c/ Amàlia Soler, 29, Vilafranca del Penedès. Les classes es realitzaran els dies 27 d’octubre, 3, 10 i 17 de novembre, en horari de 9 a 14h.

Es tracta d’una formació 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.

El curs està destinat a treballadors en actiu, ERTO, ERO, autònoms i es reservarà un 30% de les places destinades a persones desocupades.

Inscripcions obertes

La inscripció està limitada a 20 places i es podrà fer a través del web www.escolaenoturisme.cat