Notícia

Més de 3.000 persones fan ús del servei de bus llançadora per Festa Major

06 de setembre de 2022

El bus llançadora que durant els dies del Festival Gloriós i Festa Major connectava el centre de Vilafranca amb la zona esportiva municipal ha registrat un total de 3.096 usos. L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès va contractar l’operador del bus urbà Autocars Penedès per realitzar aquest servei  gratuït que ha estat en funcionament durant 7 nits, del 26 d’agost al 2 de setembre, fent viatges d’anada i tornada a la zona esportiva per facilitar els desplaçaments als concerts programats per Festa Major.

El dia de més afluència de viatgers va ser el 29 d’agost, que tenia lloc l’Empalmada, amb un total de 659 persones usuàries del bus llançadora. El dia 31 es va haver de suspendre el servei, ja que es van anul·lar els concerts de la zona esportiva per les conseqüències de l’esclafit. Es va afegir a la previsió inicial un dia més de servei, la nit del 2 de setembre, per cobrir la reprogramació dels concerts de Festa Major.

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, valora que “aquestes dades demostren que el bus llançadora és un servei amb molta demanda i útil per a totes les persones que necessiten anar, o tornar, a la zona esportiva. És un servei que ha portat comoditat i seguretat als usuaris i usuàries”.

 


 

odsODS5ODS11ODS12ODS16

Accessibilitat