Notícia

Més de 500 persones participen en la festa de presentació de la temporada d’espectacles familiars de Vilafranca

19 de setembre de 2018

Diumenge passat el parc Tívoli va acollir la festa de presentació de la temporada d’espectacles familiars de Vilafranca, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Vilafranca i el grup Xarxa Vilafranca. Més de 500 persones van assistir a l’esdeveniment, que va comptar amb la Sidral Brass Band presentant Clap!, el seu darrer espectacle.
Les activitats van començar a les 11 del matí, amb un taller de treballs manuals organitzat per la Xarxa i amb coca i xocolata per a tots els assistents. Al mateix temps, des de l’escenari el periodista vilafranquí Ernest Gili s’encarregava d’animar l’acte i d’anar presentant totes i cadascuna de les propostes per al públic familiar que es programaran fins al mes de desembre a Cal Bolet i a l’Auditori Municipal. A més, tots els assistents van poder participar en el sorteig de quatre entrades dobles per gaudir de quatre propostes familiars.
A les dotze del migdia la Sidral Brass Band va pujar a l’escenari per presentar el seu darrer espectacle, Clap!, que va ser rebut amb entusiasme per tot el públic.

Cinc propostes fins a finals d’any
D’octubre a desembre seran cinc les propostes per al públic familiar. La Xarxa serà l’encarregada d’estrenar temporada, el 7 d’octubre, amb l’espectacle 36 polzades, de la companyia Miscel•lània Teatre. El 21 d’octubre serà la companyia El Pot Petit la que actuarà a l’Auditori acompanyada de l’EMM Maria Dolors Calvet per presentar A l’aventura!. El novembre, novament la Xarxa portarà a Cal Bolet el mag Stiegman amb el seu darrer espectacle, Més que màgia. Al desembre, la jove companyia anoienca K-Teatre portarà a escena l’obra Kàtia, mentre que per Nadal la companyia Circo Los presentarà l’espectacle Vintage Brothers.
La Xarxa ha anunciat també la resta d’espectacles que programarà fins al maig del 2019 i que seran: L’Avi Tonet, de Jordi del Rio (febrer), L’ornet vol cantar, de la companyia de titelles Inspira Teatre (març), el musical El Petit Dalí (abril) i, finalment, 2D2, el darrer espectacle dels pallassos Panettone Brothers.

Documents relacionats