Notícia

Nova temporada de visites guiades a Vilafranca

07 de febrer de 2018

Diumenge 11 de febrer s’inicia la nova temporada de visites guiades del Servei de Promoció Turística de l‘Ajuntament de Vilafranca, amb la ruta medieval. Les visites serveixen per divulgar el patrimoni vilafranquí.
Aquestes rutes guiades es realitzen en cap de setmana, i van des del cementiri a l’època medieval, passant pel Modernisme, i l’espectacular posta del sol al campanar de Santa Maria (entre el mesos de juny i octubre).
La visita al cementiri es pot veure o amb el suport del guia o amb els actors que ens acompanyen en la visita teatralitzada. La Modernista també és teatralitzada  i permet veure els interiors de dues cases modernistes. 
La visita medieval d’aquest diumenge permet conèixer la història i evolució de la ciutat a través dels edificis més significatius d’aquella època decisiva per al desenvolupament de la vila. La visita finalitza amb una copa de vi a la Taverna de Vinseum.
És imprescindible la reserva prèvia a l’Oficina de Turisme (turisme@vilafranca.org – 938 181 254). Més informació i preus  a www.turismevilafranca.com

Documents relacionats