Notícia

Nova temporada de visites turístiques guiades a Vilafranca del Penedès

26 de febrer de 2019

El proper diumenge 3 de març s’inicia la nova temporada de visites guiades del Servei de Promoció Turística de l‘Ajuntament de Vilafranca, amb la ruta modernista teatralitzada. Les visites són una forma atractiva de conèixer la història i el patrimoni vilafranquí.
La ruta modernista teatralitzada ens apropa a aquest moviment de finals del segle XIX i principis del XX on l’arquitectura és la protagonista. Es visita l’interior del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, de la casa Miró i la cripta de la basílica de Santa Maria. 
Al principi i al final de la ruta ens trobarem alguns personatges de l’època que ens expliquen diferents històries i anècdotes. 
La propera visita, el dia 10, hi haurà la ruta medieval que conté una sorpresa que es desvetllarà properament. La ruta permet conèixer la història i evolució de la ciutat a través dels edificis més significatius d’aquella època decisiva per al desenvolupament de la vila.
Abans de finalitzar el mes també hi haurà ocasió de conèixer el nostre cementiri. Tenim previstes una visita diürna i una de nocturna. La ruta nocturna, que és teatralitzada, és una visita gens terrorífica, que ens mostra amb diversos personatges el ric patrimoni d’aquest equipament. 
I s’haurà d’esperar a principis de juny per tornar a gaudir de les meravelloses postes de sol al campanar de Santa Maria. 
Consulta les visites, els seus horaris, preus i reserves www.turismevilafranca.com, també al correu electrònic  turisme@vilafranca.org o al telèfon 938 181 254

Documents relacionats