Notícia

Obertes les inscripcions per a la Rua de Comparses i Carrosses del Carnaval de Vilafranca

09 de gener de 2017

La Rua de Carnaval 2017 a Vilafranca del Penedès tindrà lloc el proper divendres 3 de març

Avui dilluns 9 de gener s’obren les inscripcions per participar a la Rua de Comparses i Carrosses del Carnaval de Vilafranca, que tindrà lloc el divendres 3 de març. Les inscripcions es fan exclusivament per via telemàtica, a través del formulari que trobareu al web http://cultura.vilafranca.cat fins al 27 de gener. Les entitats participants quedaran inscrites, únicament en una categoria de comparsa o carrossa, sempre que compleixin les bases de participació. El nombre de participants és limitat a 10 grups de comparsa i 25 grups de carrossa. La inscripció es tancarà quan s’assoleixi el nombre d’inscrits, seguint l’ordre d’inscripció.

Els premis de la Rua de Carnaval 2017 no tindran assignació econòmica, per tant, les entitats premiades rebran una placa o obsequi en el qual hi constaran les dades corresponents al premi atorgat i a la categoria en la que han participat.

Els grups que decideixin participar com a Carrossa han de tenir un nombre mínim de 25 persones, sense comptar amb el conductor de la carrossa i les persones de seguretat i acompanyant. En aquest cas rebran una quantitat per participar de 275 euros. Les entitats, grups o col•lectius que decideixin presentar-se com a Carrossa han de tenir en compte els següents punts:
- La plataforma ha d'estar decorada de forma artesana, no es considerarà carrossa un vehicle decorat. 
- Les plataformes hauran de tenir una llargada màxima de 6/7 metres.
- La música de les carrosses haurà d'estar encarada cap el grup i en cap cas projectada cap a l'exterior de la carrossa. 

Pel que fa als grups que decideixin participar com Comparsa sense carrossa han de tenir un nombre mínim de 15 persones, sense comptar acompanyants i persones de seguretat. En aquest cas aquestes entitats percebran la quantitat de 110 euros. Es considerarà Comparsa a tot aquell grup que vagi amb un vestuari unificat i elaborat de forma artesanal.

El Jurat, triat per l’organització, estarà integrat per 12 persones alienes a l’organització i que estaran repartides al llarg del recorregut, sense identificar.
La reunió amb totes les entitats participants serà el proper dia 20 de febrer a les 20 hores a l'Escorxador


Inscripcions:
De l’9 al 27 de gener de 2017, a http://cultura.vilafranca.cat 

Més informació:
Telèfon 93 890 04 59
De dilluns a divendre,s de 9 a 14h i de 16:30 a 20:30h