Notícia

Obertes les inscripcions per participar en dos cursos d'Autoprotecció i Suport Vital Bàsic

13 de juny de 2018

L’Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza, el proper 27 de juny, dos cursos, un de matí i un de tarda,  d'Autoprotecció, Suport Vital Bàsic i DEA.
Aquesta formació, que serà gratuïta, està a adreçada a la ciutadania en general i en concret, a col•lectius que treballin amb poblacions més vulnerables o amb un major risc (monitors/es, entrenadors/es, docents, etc.). 
Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a Catalunya i, entre elles, destaca la mort sobtada cardíaca. Les possibilitats de sobreviure a una aturada cardíaca depenen de tres factors clau: el reconeixement precoç de l’aturada i l’activació del sistema d’emergències, l’inici precoç de les maniobres de reanimació cardiopulmonar i una desfibril•lació precoç. Així doncs, és molt important que la ciutadania en general vagi adquirint coneixements que permetin actuar correctament en possibles casos d’urgència i fins i tot, se sàpiga utilitzar un desfibril•lador per si es dona el cas que en tenim un a mà.
El curs anirà a càrrec d’especialistes de l’empresa de formació en emergències SIS Prevenció i es durà a terme a l’Escorxador de Vilafranca. El del matí serà de 10 a 14h i el de la tarda de 16 a 20h.  Tothom que hi estigui interessat caldrà que envií un correu Electronic abans del proper 25 de juny a l’adreça [email protected] .  En el correu electrònic s’haurà d’indicar nom, cognoms i telèfon de contacte a més de a quin dels 2 cursos s’està interessat a participar (matí o tarda). Les places són limitades i les inscripcions s’atendran per rigorós ordre de recepció. 

Documents relacionats