Notícia

Portes obertes i preinscripció curs 2021-2022 llars municipals d'infants de Vilafranca

06 de abril de 2021

El proper dimecres 14 d’abril, a les 18h, hi ha prevista una reunió telemàtica adreçada a totes les famílies que han de presentar la sol·licitud de preinscripció a les llars municipals d’infants. Les famílies interessades es poden apuntar des del dia 6 fins al 13 d’abril, enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@vilafranca.org, i el dia 14 d’abril rebran un correu electrònic amb l’enllaç a la reunió.

En aquesta sessió s’informarà de tots els aspectes relacionats amb el funcionament de les llars d’infants, el projecte educatiu i el procés de preinscripció i es podran resoldre tots aquells dubtes  i inquietuds amb les directores de les llars d’infants.

En cas de no poder accedir a la sessió informativa telemàtica, excepcionalment s'oferirà una sessió presencial a cada llar d'infants per resoldre dubtes, en trobades a l'exterior, sense entrar a l'interior de l'edifici, en grups de màxim 10 persones i sempre amb cita prèvia.  En ser l'aforament limitat, només es podrà apuntar una persona per família.

Cal apuntar-se des del 6 fins al 15 d'abril a l’enllaç que es troba a la web https://educacio.vilafranca.cat/llarsinfantsmunicipals/portesobertes.

 

Preinscripció

Les llars municipals d’infants són serveis que, a més de contribuir en la millora de la conciliació familiar i laboral de les famílies, són importants en el desenvolupament dels nens i nenes. Per això, els quatre centres de l’Ajuntament de Vilafranca prioritzen el valor educatiu del primer cicle d’educació infantil. Treballen a partir d’un projecte pedagògic compartit que potencia les capacitats de l’infant, les seves ganes naturals d’aprendre i de descobrir el seu entorn, afavorint el seu desenvolupament integral.

Les quatre llars municipals d’infants són l'Enxaneta, la Lola Anglada, el Sol Solet, i El Parquet. El període de preinscripció a les llars pel curs 2021-2022 serà del 10 al 21 de maig, ambdós inclosos.

La tramitació s’activarà el dia d’inici de la preinscripció i cal fer-la de forma telemàtica a través la seu electrònica de la web municipal, www.vilafranca.cat.

Per resoldre qualsevol dubte, des de l’Oficina Municipal d’Educació (OME) s’oferirà orientació i, si cal, l’acompanyament necessari per a formalitzar aquest tràmit. S’hi pot contactar telefònicament trucant el 938920766, per correu electrònic a l’adreça educacio@vilafranca.org i/o de manera presencial a la nova seu de l’edifici de l’Enològica, al carrer Amàlia Soler, 29.

Es poden preinscriure a totes les llars municipals d'infants els nens i les nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2020. A més a més, la llar el Parquet també disposarà de places per a infants nascuts entre l’1 de gener i el 17 de maig de 2021.

 

Accessibilitat