Notícia

Preinscripcions a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet

02 de maig de 2023

Aquest dimecres 3 de maig comença el període de preinscripció per als alumnes nous a l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès.

El tràmit de preinscripció es pot dur a terme des de la pàgina web de l’escola escolademusica.vilafranca.cat sense necessitat de fer-ho presencialment.

Les persones que ho prefereixin també ho poden fer a la secretaria de l’escola de 10 a 12h i de 17 a 20h de dilluns a divendres. La data de límit per a la tramitació de la preinscripció és el diumenge 14 de maig

L’oferta educativa de l’EMM M. Dolors Calvet és àmplia i variada. Començant per la sensibilització musical a partir dels 3 anys, el pla d’estudis s’articula a partir d’una gran varietat d’instruments enfocats a la música tradicional, clàssica i moderna, així com les agrupacions instrumentals, el llenguatge musical i el cant coral.

Un dels puntals de l’aprenentatge musical del projecte educatiu del centre són els concerts i la participació dins les programacions estables i el cicle festiu de la vila que l’escola realitza al llarg del calendari escolar.

El curs 2023-2024 serà ben especial ja que l’EMM M. Dolors Calvet celebrarà el seu 25è aniversari com a escola municipal.

Accessibilitat