Notícia

Presentació de la 5a edició del programa d’activitats a les piscines d’estiu, H2OCI.

10 de juny de 2019

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, ha presentat aquest matí, el programa d’activitats de l’H2OCI, que arriba ja a la 5a edició. L’H2OCI combina una oferta d’activitats de lleure i el bany, a les piscines d’estiu Isidre Prunés. El programa d’activitat és molt ampli, amb ofertes per a totes les franges d’edat. Segons ha explicat la regidora d’Esports, Anna Doblas, “l’objectiu de l’H2OCI és dinamitzar les piscines, per poder donar una oferta diferent a la resta de piscines, i diferenciar-nos-en. L’oferta consisteix en un ampli ventall d’activitats lúdiques, esportives, culturals, artístiques i formatives.”
Aquest any, una de les novetats destacades serà el Pump Track: un circuit que hi haurà instal•lat a la zona de picnic, del 15 al 19 de juliol. Caldrà que l’usuari porti el seu skate, patinet o BMX. L’horari serà de 17h a 20h.
El programa total d’activitats pretén ampliar l’oferta de lleure per a les famílies en les tardes d’estiu, donar valor afegit al servei de piscines, i potenciar-ne el seu ús com espai d’oci.
Les piscines d’estiu Isidre Prunés s’obriran el 17 de juny, i fins al dia 21, l’horari serà de 16h a 20h. A partir del dia 22, i fins el 28 d’agost, l’horari ja serà d’11h a 20h. De l’1 a l’11 de setembre, les piscines operatives seran les interiors, i l’horari serà de 11h a 20h.
El preu d’accés puntual (a partir de les 17h de la tarda, en els dates d’activitats H2OCI) serà de 3 euros per infant (fins a 15 anys). Els pares, mares o tutors acompanyants (majors d’edat) pagaran 1 euro (1 o 2 persones).
També es repetiran els abonaments d’altres edicions, per accedir tots els dies amb activitats H2OCI programades: abonaments per 2 pares/mares/tutors (majors d’edat) + 1 fill: 30 euros/ pares/mares/tutors (majors d’edat) + 2 fills: 45 euros/ pares/mares/tutors (majors d’edat) + 3 fills o més: 55 euros.
Finalment, destacar que enguany es repeteix la realització del Casal d’Estiu al Complex Aquàtic. El casal, per a infants de 3 a 10 anys, serà de 10h a 14h, amb possibilitat d’acollida i dinar.

Documents relacionats