Notícia

Presentació de la proposta d’usos de l’antic mercat de La Pelegrina com a equipament juvenil

12 de juliol de 2016

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Miquel Medialdea, ha presentat la proposta d’usos de l’antic mercat de La Pelegrina que ha sorgit del procés participatiu per a la definició del pla d’usos del futur equipament juvenil que es construirà en aquest espai. 

El regidor ha presentat la proposta consensuada amb els joves: un espai de dues plantes amb una sala polivalent, un hall, una aula de formació i dos bucs d’assaig a peu de carrer, i dues aules més de formació, un despatx i un vestidor a la planta altell. Des de la planta baixa, hi hauria sortida a un pati exterior on s’hi podria ubicar un escenari. 

Amb la presentació de la proposta es tanca la primera fase i es trasllada el document als serveis tècnics de l’Ajuntament de Vilafranca, que han participat també del procés i que ara hauran de concretar una solució arquitectònica. Miquel Medialdea va indicar que el mes d’octubre es podria comptar amb un disseny definitiu i, per tant, també amb un pressupost del cost de les obres.

En l’acte de presentació hi ha participat 3 dels 35 joves que han format part del grup motor. Guillem Albà, Jordi Brillo i Judit Guasch han explicat a la roda de premsa els diferents espais que conformen el nou equipament juvenil a l’antic mercat de La Pelegrina. 

El procés participatiu s’ha desenvolupat durant els mesos de març a juliol amb cinc trobades presencials del grup motor de joves, una jornada oberta als joves i difusió a través dels centres de secundària, correu electrònic, web i xarxes socials.

 

Documents relacionats