Notícia

Primer curs de formació professional per a l’ocupació 2018/2019 a la Fassina

27 de novembre de 2018

 

El CP d’Elaboració de vins i licors tindrà el seu inici el proper mes de desembre.

El Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina- de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha sol•licitat els cursos de formació professional per a l’ocupació de la convocatòria del Servei d’Ocupació de Catalunya 2018-2019, encara pendents de resolució. S’han sol•licitat un total de tres Certificats de Professionalitat (CP): Elaboració de vins i licors i dues edicions d’Activitats auxiliars de magatzem. La primera acció formativa, el curs d’Elaboració de vins i licors té previst el seu inici a finals de desembre. 
La formació està adreçada a treballadors/es en situació d’atur laboral que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i que vulguin ampliar la seva competència  professional. Els requisits que haurien de tenir els candidats i les candidates estan determinats per la normativa específica de cada certificat de professionalitat i caldran acreditar-se per a accedir als cursos. 
En la passada edició de cursos de formació professional es van formar 67 persones, de les quals el 74,63% van aconseguir una feina.
Per a més informació sobre els programes formatius, dates, requisits d’accés i preinscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, situada a la planta baixa de l’Ateneu Municipal, a la Plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47 o bé al web del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, http://ocupacio.vilafranca.cat/

Documents relacionats