Notícia

Programació d’activitats durant la Setmana Santa a l’espai jove La Nau

04 de abril de 2019

L’espai jove La Nau amplia els seus horaris d’obertura i la seva programació d’activitats habitual durant la Setmana Santa.

Aprofitant el període de vacances de Setmana Santa, l’espai jove La Nau ofereix un ventall d’activitats adreçades a joves en dues franges d’edat diferenciades: programació per a joves de 13 a 17 anys i programació per a joves de 16 a 30 anys
Per la franja de joves adolescents s’ofereixen sis propostes variades: un curs d'iniciació al monitoratge en el lleure; una tarda de cinema i crispetes; un taller d'estampació de samarretes per Sant Jordi; un taller d'art mural; un taller de castells i una sessió de Karaoke.
D’altra banda, els i les joves d’entre 16 i 30 anys poden escollir entre quatre propostes de diferent tipologia i format: un curs de manipulació d'aliments; un cicle de tres tallers de la campanya municipal “Adéu plàstics” on s’aprendrà a fer pasta de dents, xampú, desodorant i d’altres productes del dia a dia sense utilitzar productes químics ni envasos de plàstic; un Workshop d'iniciació a les acrobàcies; i el primer concert de La Nau, a càrrec del grup penedesenc Novomesto.
Pràcticament totes les activitats són gratuïtes, excepte el curs d’Iniciació al monitoratge en el lleure, el curs de Manipulació d’aliments i el workshop d’acrobàcies. Les activitats tenen aforament limitat i el termini d’inscripcions és el dia 12 d’abril.
Per a més informació de cadascuna de les activitats i per la realització de la inscripció cal accedir al web joventut.vilafranca.cat (apartat: Espai jove- Programació d’activitats).
Durant aquest període La Nau romandrà oberta de dilluns a dijous, matins de les 10 a les 14 h, i a les tardes, de les 17 a les 22 h. El dissabte, 20 d’abril, de les 17 a les 22 h. Els dies festius La Nau romandrà tancada.
Per a qualsevol dubte es pot contactar directament amb l’espai jove a través del telèfon 93 768 38 68,  636 93 54 66 (whatsapp) o lanau@vilafranca.org.

Documents relacionats