Notícia

Projecte INFONIT a la rua de Carnaval

01 de març de 2017

La nit del 3 de març un cop s'acabi la rua del Carnaval de Vilafranca es farà una activitat on un educador i una educadora informaran als nois  i les noies que habitualment es queden per la rambla de Sant Francesc, amb l’objectiu de reduir els riscos associats al consum d’alcohol i altres drogues i fomentar relacions respectuoses tant entre les persones com amb l'entorn. Es tracta del projecte INFONIT, en el marc del Pla Local de Drogues, que té com a objectiu informar a tota la ciutadania dels recursos que permetin a adults i joves disposar de la informació necessària per prevenir el consum de drogues, legals i il•legals i reduir-ne els danys associats a un consum abusiu.
Així mateix, es repartiran els anomenats kits del plaer, amb un clauer-preservatiu, un material sobre cànnabis, una regleta per calcular la taxa d'alcoholèmia i un díptic del SAFAD. 
Aquesta és una manera lúdica d’informar i de gaudir de la nit, evitant les conseqüències negatives dels abusos de certs consums i de certes actituds poc respectuoses cap a un mateix i cap als altres.

Documents relacionats