Notícia

Qui s’amaga a la vinya? Comencen les activitats de natura a Sant Pau programades per aquest estiu

30 de juny de 2020

Quins animals viuen prop de les vinyes? Qui s’amaga entre els herbassars o els murs dels marges? Amb la proposta “Qui s’amaga a la vinya” programada per al proper dissabte, 4 de juliol, de 7 a 9 del vespre, es podrà conèixer quin tipus de rastres i empremtes ens poden deixar els animals al territori: petjades, excrements, restes de menjar… i com podem detectar la seva presència.

Aquesta acció obre les activitats de natura familiars programades per aquest mes de juliol a la zona de Sant Pau. Les propostes per als dissabtes següents són “Herbes remeieres”, dissabte 11 de juliol, per conèixer les principals plantes aromàtiques i remeieres d’aquest entorn; “Quan Sant Pau era un mar”, 18 de juliol, per descobrir la geologia de la muntanya i observar fòssils i, el mes s’acabarà amb “Entre vinyes” el 25 de juliol, coincidint amb el Vijazz, per observar les diferents varietats de ceps presents a l’entorn de la muntanya.

La visita té un cost de 6'50€, i és gratuïta per a menors de 4 anys. Per a majors de 65 anys, infants d'entre 4 i 11 anys i discapacitats: 50% de descompte. És imprescindible fer la reserva prèvia a través d'aquest enllaç.

Més informació a turisme@vilafranca.org o 938 181 254.

Així mateix, caldrà complir les mesures de seguretat i higiene obligatòries per la COVID19 (portar mascareta de protecció, respectar la distància de seguretat i seguir les instruccions del/de la guia).