Reunió de l’alcalde Pere Regull amb el veïnat del barri de la Barceloneta-Sant Magí

Reunió de l’alcalde Pere Regull amb el veïnat del barri de la Barceloneta-Sant Magí

10 de abril de 2018

Ahir dilluns es va celebrar una nova reunió de veïns amb l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i diferents membres de l’equip de govern en un barri vilafranquí, en la ronda de trobades que es mantenen durant l’any.

En aquesta ocasió, la reunió va ser amb els veïns de la Barceloneta-Sant Magí, i que va comptar també amb l’assistència dels regidors de govern Joan Manel Montfort, Ramon Zaballa, Josep M. Martí, Xell Montserrat, Raimon Gusi i Anna Doblas

La reunió va aplegar una cinquantena de veïns que durant unes dues hores van poder expressar les seves opinions, comentaris, queixes i observacions que pretenen millorar la mobilitat i la vida del barri.

En la intervenció inicial de l’Alcalde, Pere Regull va mostrar un “indici de satisfacció pel fet de poder portar a la reunió d’aquest barri notícies positives i que apunten a una recuperació econòmica que permet accelerar obres previstes.” Regull va explicar que “durant el mes de setembre començaran les obres del tram de la llosa corresponents al carrer Papiol, i s’explicaran al veïnat perquè coneguin de primera mà les millores que suposaran.”

L’Alcalde va voler aclarir que “quan s’actuï a la zona es farà de manera completa, contemplant l’opció d’un aparcament soterrani, àrees infantils, entre d’altres.”

Entre els temes més tractats a la reunió van destacar queixes per poca il·luminació, brutícia en solars privats, aparcaments, o problemes ocasionats per l’incivisme, sobretot en l’ús de la bicicleta.

Respecte a aquests temes, l’Alcalde va explicar que, pel que fa al tema lumínic, “des de fa temps que s’està treballant per la substitució de sistema d’il·luminació en diferents carrers de la vila”, tot i que també va insistir en la necessitat de complir amb les directrius que en aquest sentit marca la llei.

En el tema dels aparcaments, Pere Regull va xifrar en 400 les places externes disponibles i gratuïtes de les quals disposa el barri. A més, va aprofitar per explicar novament als veïns la regulació horària que regeix des de fa uns mesos l’aparcament del CAP Nord, donant prioritat als usuaris de l’equipament sanitari en horari de consulta.

Documents relacionats