Notícia

Sant Jordi se celebrarà a la rambla de Sant Francesc amb parades de roses i llibres estrictament professionals

31 de març de 2021

El proper 23 d’abril, diada de Sant Jordi, Vilafranca del Penedès acollirà el mercat de llibres i roses a la rambla de Sant Francesc, tal i com s’ha fet tradicionalment, però amb l’aplicació de les mesures sanitàries i de restricció necessàries per tal d’evitar la propagació de la Covid 19. Seguint les recomanacions establertes pel Comitè Tècnic del Pla Procicat, la jornada s’adreçarà únicament a professionals de la ciutat i del mercat, per tant, hi haurà principalment les llibreries, floristeries i editorials de Vilafranca.

El fet de comptar amb únicament aquestes parades permetrà un major control dels espais i de l’afluència de públic i ajudarà a la reactivació econòmica del sector. L’Ajuntament està treballant en el protocol per garantir les mesures sanitàries i de seguretat, que serà semblant al Mercat dels Dissabtes, amb tancament perimetral i control d’aforament.

Sol·licitud de parades
Del 6 al 16 d'abril estarà oberta la convocatòria per sol·licitar una parada per als professionals del llibre i la rosa a la seu electrònica de l’Ajuntament de Vilafranca http://tramits.vilafranca.cat. Per a més informació, cal contactar amb el Servei de Mercats al telèfon 93 817 11 69 o al correu electrònic mercats@vilafranca.org.

Paral·lelament al Mercat de llibres i roses, es duran a terme altres activitats, com el Mercat d’artesania de Sant Jordi, a càrrec del Col•lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès.
 

  

Accessibilitat