Notícia

Servei d’orientació i assessorament per a entitats de Vilafranca 'Obre’t portes'

06 de febrer de 2020

L'Escorxador, espai per a l’activitat cultura i associativa de Vilafranca, continua oferint a les entitats sense ànim de lucre, el servei d'orientació i assessorament per resoldre els dubtes de reglament, fiscals, fundacionals i de tot tipus, que puguin afectar el bon funcionament de les associacions i fundacions. El servei va néixer amb la idea de poder aclarir temes de tot tipus, com per exemple, com fer els pagaments de l'IVA, l'impost de societats, aclariments i dubtes fiscals o com fer les factures, entre d'altres.

Les consultes van a càrrec de Patrícia Julià, llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i responsable de l'empresa Seinprodat, empresa especialitzada en fiscalitat de les entitats sense afany de lucre i la protecció de dades. 

Els dies de consultes continuaran essent aquest any, el darrer dilluns de cada mes en horari de tarda. Aquest any les dates seran: 24 de febrer, 30 de març, 27 d’abril, 25 de maig, 29 de juny, 27 de juliol, 28 de setembre, 26 d'octubre, 30 de novembre i 14 de desembre. Les consultes són privades, tenen una durada de 30 minuts i l’import és de 34€ (17€ l’assumeix l’entitat i 17€ l’Ajuntament).

Més informació:
L'Escorxador
Tel. 93 890 04 59
C/e. escorxador@vilafranca.org
Horari: de 17 a 20.30h 

 

Documents relacionats