Notícia

Tall de trànsit al c/ Bisbe Estalella per obres de renovació de la xarxa de sanejament

30 de abril de 2021

Entre el 3 i el 21 de maig estarà tallat un tram del c/ Bisbe Estalella, al barri del Molí d’en Rovira, amb motiu dels treballs de renovació de la xarxa de sanejament.

En concret, el tram afectat és el que va del c/ Sarriera al c/ Melió, per on no podran circular els vehicles. Els vianants podran transitar per les voreres amb normalitat i el veïnat podrà accedir i sortir dels seus aparcaments en horari restringit els dies laborables de 17 a 8h del matí. Els caps de setmana s’habilitarà l’accés sense limitacions als aparcaments privats.

Aquestes obres al c/ Bisbe Estalella tindran continuïtat cap al carrer Sarriera en una segona fase. Per aquest motiu, s’han de moure d’ubicació algunes bateries de contenidors situades en aquest àmbit.

Així, la bateria situada al c/Sarriera, 43, prop de la cruïlla amb el c/ Bisbe Estalella, passarà a resituar-se al c/ Sarriera, 40, prop de la cruïlla amb el c/ Miquel Torres i Carbó. Per altra banda, la bateria situada al c/ Sarriera, 55, prop de la cruïlla amb l’av. Barcelona, passarà a situar-se a l’av. Barcelona, 97-99. També se suprimirà provisionalment la bateria de contenidors situada al c/ Bisbe Estalella, 2, prop de la cruïlla amb el c/ Comerç. Les bateries de contenidors més properes a aquest punt són les d’av. Barcelona-c/ Papiol i c/ Sarriera-c/ Miquel Torres i Carbó. Aquests canvis d’ubicacions es mantindran fins a mitjans de juny, aproximadament.

  

Accessibilitat