Notícia

Tastets al Mercat amb actuacions de l’Escola Municipal de Música

02 de maig de 2023

Aquest dissabte 6 de maig serà la propera edició dels Tastets al mercat. De 12 a 15h, a la plaça de l’Oli, hi haurà l’oferta gastronòmica de les parades del mercat de La Carn i dels Disssabtes, amb tapes km0 a punt per degustar,  acompanyades de  cervesa artesana, vi i cava del Penedès.

En aquesta ocasió es comptarà amb l’actuació de diferents formacions de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.

A partir de les 12h, actuarà el Combo Ceviche, format per Arnau Julve, Arnau Méndez, Laura Sadurní i Josep María Aumatell.

Seguidament, actuarà el Combo a Seques, amb Xavi Méndez, Xavi Romeu, Isabela Julve, Júlia Esteve, Ramón Vallverdú i Albert Vives.

Per tancar l’actuació, actuarà la Big Band Júnior, dirigida per l’Àlex Cassanyes, integrada per gairebé una vintena de músics alumnes de l’escola, amb la formació tradicional de Big Band: saxos,  trombons, trompetes i base rítmica.

Les tres formacions oferiran un repertori amb temes variats de jazz i latin, clàssics i moderns, i altres temes referents del pop, rock i soul.

Més informació a www.vilafranca.cat