Notícia

Taula rodona: Cultiu ecològic o tradicional: avantatges i inconvenients

31 de maig de 2023

La Unió de Consumidors de Catalunya obre a Vilafranca del Penedès el VIIIè Cicle de conferències sobre alimentació, salut i consum responsable, amb una taula rodona sobre el tema “Cultiu ecològic o tradicional, avantatges i inconvenients” que tindrà lloc el proper dimarts 6 de juny, a les 18h, a l'auditori de l'Enològica, al carrer Amàlia Soler, 29.

El consum de productes ecològics ha augmentat en els darrers anys a mesura que la societat s’ha anat conscienciant de l’alt cost que té per al medi ambient i per la nostra salut el model agroalimentari predominant avui dia, que fa un ús intensiu dels recursos.

Per entendre millor les diferències entre l’agricultura ecològica i la tradicional, els avantatges i inconvenients que tenen, hi participaran dos ponents que debatran des del punt de vista del sector de la producció ecològica i des del punt de vista de les persones consumidores. Concretament seran Isidre Martínez i Badia, responsable de producció agrària ecològica del Servei d’Ordenació Agrícola de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, i Núria Mallén i Esplugas, dietista-nutricionista de Codinucat-Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya.

L'acte és d’accés lliure i l'assistència pot ser presencial o en línia. No és obligatòria la inscripció prèvia. Per a qualsevol informació addicional es pot enviar un correu a [email protected].

La jornada serà retransmesa en streaming a través del web: https://vlf.cat/jornadacultius0623

Accessibilitat