Notícia

Un grup d’alumnes de la ciutat de Bühl visita Vilafranca

26 de octubre de 2016

Un grup d’alumnes de la ciutat alemanya de Bühl va ser a Vilafranca del Penedès del 12 al 19 d’octubre, en el marc de l’intercanvi que realitzen amb l’alumnat del Milà i Fontanals.
El grup, que va ser rebut a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per la regidora de Relacions Internacionals i Ensenyament, Meritxell Montserrat, va assistir a algunes classes amb els companys de Vilafranca i va aprofitar també l’estada per a conèixer tant el Penedès com Barcelona. 
D’entre les activitats que van realitzar al territori hi ha un taller de castells, la visita a la Casa de la Festa Major, a la Vil•la Museu Pau Casals o a les caves Codorniu.
Aquesta visita és el retorn de la visita que l’alumnat del Milà i Fontanals va fer el passat mes d’abril a la ciutat agermanada Bühl.  
L’intercanvi, que s’emmarca en el programa de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Vilafranca, els permet conèixer un nou país des d’una perspectiva més familiar, ja que els alumnes s’allotgen a casa dels seus companys, i afavoreix l’aprenentatge de l’alemany, el castellà i l’anglès en ambdós centres així com fomenta el coneixement de les dues ciutats agermanades.

Documents relacionats

Documents relacionats