Notícia

Vídeo de presentació de l’arriba dels Reis de l’Orient de Vilafranca

04 de gener de 2021

L’Ajuntament de Vilafranca, ha elaborat un vídeo de presentació per tal que tots els infants de la ciutat estiguin preparats per rebre els Reis de l’Orient a Vilafranca.

En el vídeo apareixen infants de Vilafranca que envien les seves cartes als Reis en les bústies instal·lades per tota la vila, i una nena explica el seu particular resum de l’any. El Gemínid, la Mari Cartes, el Patge Raimon i altres personatges que ajuden els Reis de l’Orient, faran arribar la carta que la petita escriu.

Enguany els Reis d’Orient arribaran de forma diferent donada la situació sanitària a causa de la COVID-19. Les concentracions massives de famílies que cada any acompanyaven l’arribada i el recorregut de la cavalcada reial pels carrers de Vilafranca no es podran produir enguany. Però igualment els personatges reials arribaran a la Vila perquè aquesta nit tan especial es pugui viure de forma segura per a tothom.

Així doncs la recepció de la comitiva reial es durà a terme a través de Penedès TV. A partir de les 20h, la TV local oferirà una programació especial per fer el seguiment de l’arribada dels Reis.

“Les vostres cartes són el gran tresor dels Reis, que aquest any, malgrat que no podrem rebre'ls a la cavalcada, no faltaran a la cita amb tots els nens i nenes de la ciutat. Podreu seguir la seva arribada el dia 5 de gener, a les 20 hores, a Penedès TV.”

Enllaç al vídeo (Youtube): https://www.youtube.com/watch?v=U6qMr9-VBh0&feature=youtu.be