Notícia

Vilafranca celebra les Festes de Sant Raimon 2020 del 17 al 26 de gener

09 de gener de 2020

Les Festes de Sant Raimon de 2020 tindran lloc a Vilafranca del Penedès del 17 al 26 de gener, concentrant els actes en els dos caps de setmana del 17 al 19 de gener i del 14 al 26 de gener. Les festes d'hivern, amb un programa organitzat per tercer any consecutiu per l'Agrupació de Raimons i Raimundes, inclou nous actes i busca un increment de la participació a la festa. El cartell d'aquesta edició és un disseny del vilafranquí Raimon Bertran, que posa cara a sant Raimon, copatró de Vilafranca.

Els actes començaran el 17 de gener amb un castell de focs i amb el Sopar del Bitllet, de 5€, al teatre Cal Bolet, que dóna continuïtat al popular Sopar de l'Euro. A continuació, concert dels grups La Fresca i Gina & The Tonics.
El dissabte 18 de gener hi haurà sessions d'espectacles al bar a la tarda i vespre, amb actuacions de música infantil, gòspel, reggae i rap, i a la nit, a Cal Bolet, un concert de tribut dels Raimons a Bruce Springsteen.
Pel que fa al diumenge 19 de gener, a les 12 hores tindrà lloc el 15è Concurs d'estirar corda, que se celebrarà a la plaça de la Constitució, organitzat pels esplais de Vilafranca, i una ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove a la rambla de Sant Francesc. A les 19 hores, a Cal Bolet, hi haurà havaneres amb el grup xató.

El segon cap de setmana començarà el divendres 24 de gener amb la tercera edició de la Cata Raïm-On, que oferirà maridatges de vins de la DO Penedès i pa de forns Rius. A les 22.30h, al Sam Casino, presentació del disc de jazz Primavera a Santa Fé, de Xavi Díaz Quartet.
El dissabte 25 de gener Malabaring Brutal celebrarà el seu 25è aniversari amb l'espectacle Cabaret d'hivern, a les 12h a Cal Bolet, i a la nit hi haurà la tradicional Festa dels Raimons, també a Cal Bolet, amb l'actuació dels habituals d'Hotel Cochambre. Per segon any consecutiu, les Festes de Sant Raimon presenten un concert secret, que s'haurà d'endevinar a través d'instagram
El darrer diumenge de Festes de Sant Raimon, dia 25 de gener, es convoca un vermut electrònic al Parc Tívoli, a càrrec de 2Shifted, i a la tarda a Cal Bolet, teatre a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc, que interpretaran l'obra La Pepa Maca