Notícia

Visita a les instal·lacions de la Fundació l’Espiga de Vilafranca

13 de setembre de 2023

El conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, va visitar el passat divendres 8 de setembre les instal·lacions de la Fundació l’Espiga, acompanyat de l’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, del regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, i famílies membres del patronat de l’Espiga.

Durant la visita a les instal·lacions, la directora, Montserrat Roca, ha explicat els projectes que s’estan desenvolupant, com el nou poliesportiu que s’hi està construint. Actualment, la Fundació l’Espiga disposa de tres residències amb un total de 31 places: 15 a la residència l’Espiga, 12 al carrer de Graupera  i 4  al centre del Poble Nou. El conseller Campuzano s’ha compromès a millorar el concert públic de places publiques a l’entitat, i concretament, ha parlat d’ampliar l’oferta amb 6 noves places públiques els propers mesos.

L'alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, ha agraït la tasca que es fa des de la Fundació l’Espiga en l’atenció a les persones amb necessitats especials de suport i les seves famílies. El conseller de Drets Socials ha valorat en aquest sentit que “la Fundació l’Espiga és una entitat de referència en el conjunt de la vegueria i del país”.

Accessibilitat