Notícia

Xerrada sobre el punt de vista de les dones als mitjans

21 de setembre de 2021

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès forma part de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, www.observatoridelesdones.org. Aquest any 2021, l’Observatori celebra els vint anys de la seva creació i per aquest motiu han organitzat un seguit de xerrades als municipis adherits entorn a “El punt de vista de les dones: protagonismes i absències en els mitjans de comunicació”. Aquesta activitat participativa té l’objectiu de promoure un espai de reflexió sobre la representació de les dones en els mitjans de comunicació i de recollir les opinions i comentaris de les dones a partir dels temes de debat. El recull d’opinions es portarà a la Jornada “VINT ANYS VINT CAUSES”, de commemoració dels 20 anys de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació que tindrà lloc al mes d’octubre a Santa Coloma de Gramenet.

La xerrada a Vilafranca per debatre entorn a aquesta temàtica la presència del punt de vista de les dones en els mitjans de comunicació tindrà lloc de forma presencial el proper dimecres 29 de setembre, a les 19h, a càrrec de tècniques de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació.

Les places són limitades, segons aforament. Les persones interessades en assistir-hi cal que facin arribar un correu de confirmació a [email protected] o bé a l’adreça del SIAD, [email protected].

ODSODS5ODS17