Convocatòries

Agenda d’actes de l’Alcalde de Vilafranca i d’altres membres de l’equip de Govern

Del 22 al 31de juliol de 2022
 

Dimarts, 26 de juliol

12h          Francisco Romero. Lourdes Sànchez. Presentació noves actuacions LED, plaques fotovoltaiques i nova convocatòria ajuts eficiència energètica habitatges.

El regidor d’Urbanisme, Francisco Romero, i la regidora de Medi Ambient i Habitatge, Lourdes Sànchez, faran balanç de les actuacions del Pla d’Intervenció Integral al Centre i el c/ Comerç-PIICC en matèria d’implantació d’enllumenat tipus LED i instal·lació de plaques fotovoltaiques i de les previsions de nous projectes per al 2023. També s’informarà de la nova convocatòria d’ajuts adreçada a particulars per a la millora de l’eficiència energètica dels habitatges. La roda de premsa tindrà lloc al c/ Ponent a l’alçada del parvulari de l’Escola Sant Ramon.

 

Dimecres, 27 de juliol

10h          Pere Regull. Ramon Zaballa. Joan Manel Montfort. Inauguració Centre de Dia Jaume Nicolàs-Casa Berch i Galtés.

L’alcalde Pere Regull, acompanyat pels tinents d’alcalde Ramon Zaballa i Joan Manel Montfort, assistirà a la inauguració del Centre de Dia “Jaume Nicolàs” de la Fundació Pinnae, a la Casa Berch i Galtés (c/ Bisbe Morgades, 15).

 

Divendres, 29 de juliol

13h          Joan Manel Montfort. Presentació formació instal·lador xarxes fibra òptica.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Manel Montfort, oferirà una roda de premsa per fer balanç del Curs d’Instal·lació de Xarxes de Fibra Òptica que inclou el compromís de l’empresa XTA de contractar la majoria de persones formades. La roda de premsa tindrà lloc a la sala Pau Boada de la Casa de la Vila.

Accessibilitat