Convocatòries

Agenda d’actes de l’Alcalde de Vilafranca i d’altres membres de l’equip de Govern

Del 2 a l'11 de desembre de 2022
 

Divendres 2 de desembre

18.30h          Pere Regull. Francisco Romero. Joan Manel Montfort. Xell Montserrat. Acte encesa il·luminació nadalenca.

L’alcalde Pere Regull, el tinent d’alcalde Francisco Romero, el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, i la regidora d’Educació, Xell Montserrat, assistiran a l'acte d'encesa de la il·luminació nadalenca i de l’arbre de Nadal de la plaça de la Vila i a la interpretació de la cançó de Nadal de la ciutat Una estrella i un camí, amb música de Josep Ollé i lletra de Gemma Ventura, inspirada en l’arribada dels Reis a Vilafranca. Els actes tindran lloc a la plaça de la Vila.

19.30h          Xell Montserrat. Lourdes Sànchez. Inauguració Sant Eloi Arsenal.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, i la tinent d’alcalde Lourdes Sànchez assistiran a la inauguració de la celebració de Sant Eloi de l’Escola Municipal d’Art Arsenal, amb una exposició i fira de joies d’autor; una exposició d'obres d'alumnes de les 6 escoles de joieria de Catalunya; una desfilada de peces de l’alumnat de grau mitjà i superior de Joieria Artística i una instal·lació artística de reciclatge creatiu (upcycling) amb materials reutilitzats. Els actes tindran lloc al claustre dels Trinitaris (c/ Font, 45).

 

Dissabte 3 de desembre

10h          Aureli Ruiz. Joan Manel Montfort. Xell Montserrat. Inauguració pista de gel Centre Vila.

Els regidors Aureli Ruiz, Joan Manel Montfort i Xell Montserrat assistiran a la inauguració de la pista de gel que anualment instal·la l’associació de comerciants Centre Vila a la rambla de Sant Francesc.

11h          Xell Montserrat. Celebració San Eloi Arsenal Vermut de la Joia.

La regidora  d’Educació, Xell Montserrat, i la tinent d’alcalde Lourdes Sànchez assistiran als actes de celebració de Sant Eloi a l’Escola Municipal d’Art Arsenal, en què, entre d’altres, hi haurà el Vermut de la Joia, amb vi, tapes i música electrofunky, al claustre dels Trinitaris (c/ Font, 45).

12h          Montse Arroyo. Inauguració exposició Capacitats 2022.

La regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, assistirà a la inauguració de l’exposició Capacitats 2022, amb motiu del Dia internacional de persones amb discapacitat, que es podrà visitar fins al 8 de gener de 2023 al vestíbul del Casal-Societat La Principal (rambla Nostra Senyora, 35) en l’horari d’activitats al Casal.

12h          Francisco Romero. Xell Montserrat. Concert EMM M. Dolors Calvet.

El tinent d’alcalde Francisco Romero i la regidora d’Educació, Xell Montserrat, assistirà al Concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet amb la participació dels grups de cant coral, el cor i les formacions de l'escola. El concert tindrà lloc a l’Auditori Municipal (av. Catalunya, 15).

 

Dimecres 7 de desembre

11h          Aureli Ruiz. Implantació T-mobilitat a Vilafranca.

El regidor de Mobilitat, Aureli Ruiz, oferirà una roda de premsa sobre la implantació de la T-mobilitat en el transport públic a Vilafranca. La roda de premsa tindrà lloc a l’Estació d’Autobusos (av. Vilanova, s/núm.).

Documents relacionats

Accessibilitat