Convocatòries

Agenda d’actes de l’Alcalde de Vilafranca i d’altres membres de l’equip de Govern

Del 20 al 29 de maig de 2022
 

Divendres, 20 de maig

20.15h          Francisco Romero. Aureli Ruiz. Joan Manel Montfort. Lourdes Sànchez, Xell Montserrat. Anna Doblas. Sopar solidari Rotary.

Els regidors i regidores Francisco Romero, Aureli Ruiz, Joan Manel Montfort, Lourdes Sànchez, Xell Montserrat i Anna Doblas, assistiran a la 15a edició del Sopar Solidari del Rotary Club de Vilafranca, que enguany destinarà la recaptació a la Fundació Joan Petit-nens amb Càncer. L’acte tindrà lloc al saló de la Societat La Principal-Casal (rbla. Nostra Senyora, 35).

 

Dissabte, 21 de maig

9h          Anna Doblas. Reunió Societat Catalana d’Otorinolaringologia i Patologia Cèrvico-Facial.

La regidora de Salut i Consum, Anna Doblas, obrirà la Reunió Forana de la Societat Catalana d’Otorinolaringologia i Patologia Cèrvico-Facial (SCORL), organitzada pel Consorci Sociosanitari de l’Alt Penedès i Garraf. La reunió tindrà lloc al Fòrum Berger Balaguer (rbla. Nostra Senyora, 6).

10h          Ricard Rafecas. Obertura jornada Dr. Janer Paraules als Claustres.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, obrirà la jornada “Fèlix Janer Bertran. Conèixer i practicar la cura des de la ciència i l’humanisme”, dedicada al coneixement i la divulgació de la figura del metge vilafranquí Fèlix Janer Bertran (1781-1865), en el marc del cicle Paraules als Claustres. La jornada tindrà lloc al Claustre de Sant Francesc (c/ Sant Pere, 3).

11h          Aureli Ruiz. Anna Doblas. Inauguració instal·lacions esportives CUC.

El tinent d’alcalde Aureli Ruiz i la regidora d’Esports, Anna Doblas, assistiran a la inauguració de les instal·lacions esportives del Casino Unió Comercial (CUC), situades als 5 Ponts (N-340. Barri Bordellet).

 

Dilluns, 23 de maig

13h          Pere Regull. Aureli Ruiz. Ramon Zaballa. Presentació nou vehicle Ampert.

L’alcalde Pere Regull, acompanyat dels tinents d’alcalde Aureli Ruiz i Ramon Zaballa, junt amb representants d’ajuntaments de la comarca, de CaixaBank i de la Fundació “La Caixa”, assistirà a la presentació del nou vehicle de l’Associació Ampert per al transport i acompanyament de pacients oncològics. L’acte tindrà lloc a la plaça de la Vila.

19h          Pere Regull. Ramon Zaballa. Pregó Setmana Gent Gran.

L’alcalde Pere Regull i el regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, i altres membres de l’equip de govern i del consistori, assistiran al pregó de la 18a Setmana de la Gent Gran que serà pronunciat per Raimon Gusi i Amigó, exregidor de la Gent Gran. L’acte tindrà lloc al saló de sessions de la Casa de la Vila.

19h          Anna Doblas. Intercanvi cullera Torneig Joan Petit Calafell.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, assistirà a l’acte d’intercanvi de la cullera del Torneig Joan Petit-Nens amb Càncer, que tindrà lloc a l’Ajuntament de Calafell (pl. Catalunya, 1).

 

Dimarts, 24 de maig

11.30h          Miquel Medialdea. Presentació La Nau Summer Fest.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, oferirà una roda de premsa per presentar La Nau Summer Fest, festa-concert d’inici de l’estiu a l’espai jove. La roda de premsa tindrà lloc a l’Espai Jove La Nau (c. Baltà de Cela, 35-47).

14h          Miquel Medialdea. Entrevista “Casa de la Vila” Ràdio Vilafranca.

El regidor de Joventut i Governació, Miquel Medialdea, serà entrevistat a l’espai “Casa de la Vila”, de l’emissora municipal Ràdio Vilafranca (107.8 FM).

18h          Ramon Zaballa. Exhibició balls en línia Setmana Gent Gran.

El regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, assistirà a l’exhibició de balls en línia a càrrec dels grups dels Casals de la Gent Gran de Vilafranca, en el marc de la Setmana de la Gent Gran, que tindrà lloc a la plaça Dr. Bonet (l’Espirall).

 

Dimecres, 25 de maig

11h          Pere Regull. Ramon Zaballa. Noces d’Or parelles vilafranquines.

L’alcalde Pere Regull i el regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, presidiran la celebració de les Noces d’Or de les parelles vilafranquines, que han fet 50 anys de convivència. L’acte tindrà lloc al saló de sessions de la Casa de la Vila.

 

Dijous, 26 de maig

18h          Ramon Zaballa. Exhibició balls en línia Setmana Gent Gran.

El regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, assistirà a l’exhibició de balls en línia a càrrec dels grups dels Casals de la Gent Gran de Vilafranca, en el marc de la Setmana de la Gent Gran, que tindrà lloc al parc Tívoli (Poble Nou).

 

Divendres, 27 de maig

20h          Ricard Rafecas. Exposicions Àngel Camino claustre Sant Francesc.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, assistirà a la inauguració de les exposicions de l’escultor Àngel Camino “La paraula, la matèria, el somni” i “Volaverunt”. L’acte tindrà lloc al claustre de Sant Francesc (c. Sant Pere, 3).

 

Dissabte, 28 de maig

11h          Ramon Zaballa. Arrossada Intergeneracional avis-néts.

El regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, assistirà a l’arrossada intergeneracional avis-néts “Vine amb els teus avis, vine amb els teus néts”, en el marc de la Setmana de la Gent Gran, que tindrà lloc a l’Espai Muntanya de Sant Jaume.

20h          Anna Doblas. Partit tornada play-off ascens OK Lliga CP Vilafranca.

La regidora d'Esports, Anna Doblas, assistirà al partit de tornada del play-off d’ascens a l’OK Lliga que disputaran el CP Vilafranca i el CH Mataró. El partit es jugarà al Pavelló Municipal d’Hoquei (av. Catalunya, 31).

 

Diumenge, 29 de maig

13h          Anna Doblas. Lliurament premis Cursa Orientació Lluís Barrera.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, assistirà al lliurament de premis de la Cursa d’Orientació Lluís Barrera, organitzada per l’Esportiu Penedès i la colla Xicots de Vilafranca. L’acte tindrà lloc a la plaça de Manuel Milà i Fontanals.

 

Documents relacionats

Accessibilitat