Convocatòries

Agenda d’actes de l’Alcalde de Vilafranca i d’altres membres de l’equip de Govern

Del 18 al 28 d'abril de 2024

 

Divendres 19 d’abril

18h          FranCisco Romero. Partit quarts de final Copa de la Reina hoquei.

L’alcalde FranCisco Romero assistirà al partit de quarts de final de la Copa de la Reina d’hoquei patins femení entre el CP Esneca Fraga i el CP Voltregà Movento Stern. El partit tindrà lloc al Pavelló Municipal d’Hoquei de Vilafranca (av. Catalunya, 31).

20.30h          Gemma Romeu. Partit quarts de final Copa de la Reina hoquei.

La regidora d’Esports, Gemma Romeu, assistirà al partit de quarts de final de la Copa de la Reina d’hoquei patins femení entre el Generali HC Palau de Plegamans i el Lidergrip CH Mataró. El partit tindrà lloc al Pavelló Municipal d’Hoquei de Vilafranca (av. Catalunya, 31).

 

Dissabte 20 d’abril

19.15h          Gemma Romeu. Partit semifinal Copa de la Reina hoquei.

La regidora d’Esports, Gemma Romeu, assistirà al partit de semifinal de la Copa de la Reina d’hoquei patins femení. El partit tindrà lloc al Pavelló Municipal d’Hoquei de Vilafranca (av. Catalunya, 31).

 

Diumenge 21 d’abril

9h          Monte Arroyo. Partit final Minicopa de la Reina hoquei.

La regidora Montse Arroyo assistirà a la final de la Minicopa de la Reina d’hoquei patins femení i al lliurament de trofeus Els partits tindran lloc al Pavelló Municipal d’Hoquei de Vilafranca (av. Catalunya, 31).

10h          Gemma Romeu. Trofeus regularitat Judo.

La regidora d’Esports, Gemma Romeu, assistirà a l’acte de lliurament de trofeus a la regularitat de Judo. L’acte tindrà lloc al gimnàs municipal del c/ Mestre Josep Recasens, 12.

12h          FranCisco Romero, Gemma Romeu. Final Copa de la Reina hoquei.

La regidora d’Esports, Gemma Romeu, assistirà a la final de la Copa de la Reina d’hoquei patins femení que es disputarà al Pavelló Municipal d’Hoquei de Vilafranca (av. Catalunya, 31).

 

Dilluns 22 d’abril

10h          FranCisco Romero. Miquel Medialdea. Presentació PMU c/ Comerç.

L’alcalde FranCisco Romero i el regidor d’Espai Públic, Transició Ecològica i Habitatge, Miquel Medialdea, oferiran una roda de premsa per presentar els Plans de Millora Urbana que desenvolupen els Plans d’Actuació Urbanística 26 i 27, corresponents a l’àmbit del carrer del Comerç, que es van aprovar definitivament en el ple municipal del passat 16 d’abril. La roda de premsa tindrà lloc a la sala Pau Boada de la Casa de la Vila.

11h          Gemma Romeu. Presentació entitat Somx1 i actes de sensibilització sobre l’assetjament escolar.

La regidora d’Educació i Esports, Gemma Romeu, assistirà a la presentació de la nova entitat SomX1, que vol donar visibilitat i sensibilitzar la societat sobre les conseqüències de patir episodis de bullying o assetjament escolar, així com les activitats que organitzaran amb motiu del 2 de maig, Dia internacional sobre l’assetjament escolar. L’acte tindrà lloc a la plaça de Sant Joan.

12h          Gemma Romeu. Presentació Dijous de Vi.

La regidora de Turisme, Gemma Romeu, presentarà en roda de premsa una nova iniciativa de promoció del turisme i del món del vi vinculada al carrer del Comerç anomenada “Dijous de Vi”. La roda de premsa tindrà lloc davant la Nau Cortina (c/ Comerç, 29).

19.30h          FranCisco Romero. Àngels Dalmau. Acte institucional Sant Jordi.

L’alcalde FranCisco Romero, junt amb membres de l’equip de govern i del consistori, presidirà l’acte institucional amb motiu de la Diada de Sant Jordi, en que la psicòloga vilafranquina experta en educació emocional, Anna Romeu, farà la conferència amb títol “Sant Jordi és emoció”. L’acte, que serà presentat per la regidora de Cultura, Àngels Dalmau, tindrà lloc al salo de sessions de la Casa de la Vila.

 

Dimarts 23 d’abril

14h          Miquel Medialdea. Entrevista “Casa de la Vila” de Ràdio Vilafranca.

El regidor d’Espai Públic, Transició Ecològica i Habitatge, Miquel Medialdea, serà entrevistat a l’espai “Casa de la Vila”, de l’emissora municipal Ràdio Vilafranca (107.8 FM).

 

Dimecres 24 d’abril

12h          FranCisco Romero. Gemma Romeu. Presentació Fira de les Professions Èxit.

L’alcalde FranCisco Romero i la regidora d’Educació, Gemma Romeu, oferiran una roda de premsa per presentar Èxit, Fira de les Professions del Penedès, que tindrà lloc el proper mes d’octubre al Pavelló Firal de Vilafranca. També hi seran presents el conseller d’Empresa i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Joan Manel Montfort, el president de la delegació de la Cambra de Comerç a l’Alt Penedès, Ferran Andreu, i el director de la Fundació Pinnae, Joan Melero. La roda de premsa tindrà lloc a l’Enològica (c/ Amàlia Soler, 29).

 

Dijous 25 d’abril

16.30h          Gemma Romeu. Miquel Medialdea. Jornada innovació econòmica i tecnològica Eugeni d’Ors.

La regidora d’Educació, Gemma Romeu, i el regidor de Noves Tecnologies, Miquel Medialdea, assistiran a la primera Jornada d'Innovació Econòmica i Tecnològica EconoTIC, que organitza el departament d'Administració i Gestió de l'Institut Eugeni d'Ors. La jornada tindrà lloc a la sala d’actes del centre (av. Tarragona, s/núm.).

17h          Àngels Dalmau. Actuacions al carrer Dansòmetre.

La regidora de Cultura, Àngels Dalmau, assistirà a les actuacions al carrer de les escoles de dansa locals: Escola de dansa Assumpta Trens, Més Gimdans, escola de dansa i gimnàstica, escola de dansa CAS, associació Cascavells Vilafranca del Penedès, Escola Montagut i Golden Dance Lab, emmarcades en el Dansòmetre 2024. L’acte tindrà lloc a la plaça de la Vila i a la plaça de Jaume I.

 

Divendres 26 d’abril

9.15h          FranCisco Romero. Miquel Medialdea. Premis Creajove.

L’alcalde FranCisco Romero i el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Medialdea, assistiran a la conferència i a l’acte de lliurament dels premis Creajove a les millors idees de negoci presentades per l’alumnat dels centres d’educació secundària participants. Miquel Medialdea obrirà l’acte (9.15h) i l’alcalde FranCisco Romero farà la cloenda (10.30h) just abans del lliurament de premis. L’acte tindrà lloc a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa (av. Catalunya, 15).

17.30h          FranCisco Romero. Ramon Zaballa. Lliurament premis poesia Confraria Sant Raimon.

L’alcalde FranCisco Romero i el regidor de Drets Socials i Gent Gran, Ramon Zaballa, assistiran a l’acte de lliurament de premis del Concurs de Poesia de Sant Jordi “La llar” que organitza la Confraria Sant Raimon, al Casal Cívic del c/ Peguera, 1)

20h          Àngels Dalmau. Inauguració exposició Txema Salvans.

La regidora de Cultura, Àngels Dalmau, assistirà a la inauguració de l’exposició “Perfect Day” de l’artista Txema Salvans. L’acte tindrà lloc a la sala dels Trinitaris (c/ Font, 43).

 

Dissabte 27 d’abril

9.40h          Miquel Medialdea. Montse Arroyo. Inauguració Catalunya Summit.

El regidor de Promoció Econòmica, Miquel Medialdea, i la regidora de Joventut, Montse Arroyo, assistiran a l’acte d’inauguració de la 3a edició del Catalunya Summit, jornada de futurs innovadors i emprenedors, que tindrà lloc a l’Espai Jove La Nau (c/ Baltà de Cela, 45-47).

Documents relacionats