Convocatòries

Del 16 al 25 d’abril de 2021

Divendres, 16 d’abril

18h          Ricard Rafecas. Inauguració exposició “Profanadors de la llum”.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, assistirà a la inauguració de la mostra fotogràfica “Profanadors de la llum”, del fons de fotografia de la Fundació Vila Casas, emmarcada en el Festival Vila?ensa. L’acte, que comptarà amb la presència de la comissària Natàlia Chocarro. L’acte tindrà lloc a la capella de Sant Joan (pl. Sant Joan, 1).

Dilluns, 19 d’abril

19h          Ricard Rafecas. Presentació imatge FM 2021.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, assistirà a la roda de premsa de presentació de la imatge gràfica de la Festa Major de Vilafranca 2021, a càrrec dels Administradors i Administradores. La roda de premsa tindrà lloc al pati de l’edifici d’allotjaments tutelats Inglada Via, de la Fundació PINNAE (c/ Sant Bernat, 14).

Dimarts, 20 d’abril

14h          Ricard Rafecas. Entrevista “Casa de la Vila” Ràdio Vilafranca.

El regidor de Cultura i de Via Pública, Ricard Rafecas, serà entrevistat a l’espai “Casa de la Vila”, de l’emissora municipal Ràdio Vilafranca (107.8 FM).

19h          Pere Regull. Ple municipal abril.

L’alcalde Pere Regull presidirà la sessió ordinària de ple municipal corresponent al mes  d’abril que tindrà lloc per mitjans telemàtics i es podrà seguir en “streaming” per Penedès TV i en directe per Ràdio Vilafranca (107.8FM).

Dimecres, 21 d’abril

11.30h          Anna Doblas. Presentació Marxa 7 Cims.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, acompanyada de representants del Centre Excursionista del Penedès i de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, presentarà la XVII edició de la Marxa 7 Cims, que tindrà lloc el dia 6 de juny i per a la qual s’obriran les inscripcions el proper 3 de maig. La roda de premsa tindrà lloc al claustre de Sant Francesc (c/ Sant Pere, 3).

Documents relacionats

Accessibilitat