Convocatòries

Agenda d'actes de l'Alcalde de Vilafranca i d'altres membres de l'equip de govern

Del 23 de juliol a l'1 d'agost de 2021

 

Dissabte, 24 de juliol

19h          Pere Regull. Acte centenari teatre Casal.

L’alcalde Pere Regull, acompanyat de diversos membres de l’equip de govern, assistirà a l’acte commemoratiu del centenari del teatre de la Societat La Principal-Casal, que obrirà un programa d’activitats que es durà a terme al llarg dels propers mesos. L’acte tindrà lloc al saló-teatre del Casal (rbla. Nostra Senyora, 35).

 

Dimarts, 27 de juliol

10h          Pere Regull. Francisco Romero. Presentació novetats PIICC.

L’alcalde Pere Regull i el tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Territorial i Serveis Urbans, Francisco Romero, presentaran en roda de premsa novetats sobre el Pla d’Intervenció Integral del Centre i el c/ Comerç-PIICC (properes actuacions, material audiovisual, web, etc.). La roda de premsa tindrà lloc a l’auditori de l’Enològica (c/ Amàlia Soler, 29).

11.30h          Pere Regull. Ramon Zaballa. Presentació memòries 2020 Serveis Socials i Gent Gran.

L’alcalde Pere Regull i el regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, presentaran en roda de premsa les memòries corresponents a l’any 2020 de la regidoria, que comprèn Serveis Socials i Gent Gran. La roda de premsa tindrà lloc a l’Escorxador (c/ Escorxador, 19-21).

14h          Aureli Ruiz. Entrevista “Casa de la Vila” Ràdio Vilafranca.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis Centrals i Hisenda, Aureli Ruiz,  serà entrevistat a l’espai “Casa de la Vila”, de l’emissora municipal Ràdio Vilafranca (107.8 FM).

 

Dimecres, 28 de juliol

11h          Joan Manel Montfort. Acord col·laboració amb la FEGP.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, Joan Manel Montfort, i la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès FEGP, Neus Lloveras, oferiran una roda de premsa per presentar un acord de col·laboració entre les dues entitats en matèria de Promoció Econòmica i Ocupació. La roda de premsa tindrà lloc al Centre Àgora (pl. Àgora, 1).

Accessibilitat