Convocatòries

Agenda d’actes de l’Alcalde de Vilafranca i d’altres membres de l’equip de Govern

Del 17 al 26 de març de 2023

 

Divendres, 17 de març

20h          Pere Regull. Francisco Romero. Aureli Ruiz. Lourdes Sànchez. Ricard Rafecas. Xell Montserrat. Acte descoberta placa Maria Rosa Juncosa Auditori.

L’alcalde Pere Regull i el regidors i regidores Francisco Romero, Aureli Ruiz, Lourdes Sànchez, Ricard Rafecas i Xell Montserrat assistiran a l’acte de descoberta de la plaça que dona el nom de Maria Rosa Juncosa a l’Auditori Municipal de Vilafranca, que comptarà amb la participació de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet. L’acte tindrà lloc al mateix auditori (av. Catalunya, 15).

 

Diumenge, 19 de març

10h          Montse Arroyo. Espai Mirada Endins.

La regidora d’Igualtat i de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, assistirà a una nova edició de l’Espai Mirada Endins, adreçat a dones, activitat per caminar, fabular i compartir entre natura i poesia, amb Dorte Froreich i Marga Hernàndez. La sortida serà des de l’Escorxador (c/ Escorxador, 19-21).

 

Dilluns, 20 de març

12h          Ramon Zaballa. Presentació Setmana de la Gent Gran.

El regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, oferirà una roda de premsa per presentar la Setmana de la Gent Gran de Vilafranca que tindrà lloc del 29 de maig al 4 de juny. La roda de premsa tindrà lloc a la sala Pau Boada de la Casa de la Vila.

18h          Pere Regull. Xell Montserrat. M. Dolors Rius. Presentació espot de ciutat.

L’alcalde Pere Regull, la regidora de Relacions Internacionals, Xell Montserrat, i la regidora de Turisme, M. Dolors Rius, presentaran el nou espot de ciutat “Vilafranca és molt gran”. L’acte tindrà lloc a l’Auditori de Vinseum (pl. Jaume I, 1).

 

Dimarts, 21 de març

10h          Pere Regull. Ricard Rafecas. Presentació Festival Vila?ensa 2023.

L’alcalde Pere Regull i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, assistiran a la roda de premsa de presentació del Vila?ensa 2023, Festival del Pensament del Penedès, que enguany se celebrarà de l’11 al 16 d’abril amb el lema “La mort: llums i ombres”. L’acte tindrà lloc a l’auditori de Vinseum (pl. Jaume I, 1).

11h           Pere Regull. Joan Manel Montfort. Accions contra l’ocupació conflictiva d’habitatges.

L’alcalde Pere Regull, i el regidor de Seguretat Ciutadana i de Convivència i Ciutadania, Joan Manel Montfort, presentaran les accions que s’estan duent a terme per evitar les ocupacions conflictives d’habitatges al municipi. La roda de premsa tindrà lloc a la sala Pau Boada de la Casa de la Vila.

11.45h          Aureli Ruiz. Liquidació pressupost 2022.

El regidor d’Hisenda, Aureli Ruiz, oferirà una roda de premsa per exposar el resultat de la liquidació del pressupost municipal de 2022. La roda de premsa tindrà lloc a la sala Pau Boada de la Casa de la Vila.

14h          Ramon Zaballa. Entrevista “Casa de la Vila” Ràdio Vilafranca.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, serà entrevistat a l’espai “Casa de la Vila”, de l’emissora municipal Ràdio Vilafranca (107.8 FM).

18h          Pere Regull. Ple municipal ordinari.

L’alcalde Pere Regull presidirà la sessió ordinària de ple municipal corresponent al mes de març que tindrà lloc al saló de sessions de la Casa de la Vila, amb la presència del consistori. La sessió també es podrà seguir en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

L’ordre del dia i es dictàmens es poden consultar a l’enllaç següent: https://seu.vilafranca.cat/informacio/actes/convocatoria-de-plens

18h          Joan Manel Montfort. Presentació Festival Ressons Penedès.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, assistirà a la presentació del Festival Ressons Penedès, que tindrà lloc del 28 al 30 d’abril en diverses localitzacions del Penedès. La presentació tindrà lloc a l’Hotel Font de la Canya (camí d’Avinyó, 12. Avinyonet del Penedès).

 

Dimecres, 22 de març

18h          Xell Montserrat. Presentació llibre Llorens i Barba.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, assistirà a la presentació del llibre Història de la Filosofia de Francesc Xavier Llorens i Barba, a cura de Josep Monserrat. La presentació tindrà lloc al Casal-Societat La Principal (rbla. Nostra Senyora, 35).

19h          Miquel Medialdea. Montse Arroyo. Lliurament premis Concurs calendaris 8M.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, i la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, assistiran a l’acte de lliurament de premis del concurs de calendaris amb motiu del 8M-Dia Internacional de les Dones. L’acte tindrà lloc a l’Espai Jove La Nau (c/ Baltà de Cela, 45-47).

 

Dijous, 23 de març

19h          Ricard Rafecas. Inauguració exposició Waltraud Maczassek.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, assistirà a la inauguració de l’exposició “Amb les lleis de la natura” de l’artista Waltraud Maczassek. L’acte tindrà lloc a la capella de Sant Joan (pl. Sant Joan, 1).

 

Divendres, 24 de març

9h          Anna Doblas. Jornada La Primària comparteix.

La regidora de Salut, Anna Doblas, farà la benvinguda de la “Jornada d’Atenció Primària de Salut: La Primària comparteix”, dirigida als professionals sanitaris i equips directius del territori Alt Penedès-Garraf-Baix Llobregat Nord. L’acte tindrà lloc al Teatre Municipal Cal Bolet (c/ Cal Bolet, 3).

12.30h          Pere Regull. Francisco Romero. Aureli Ruiz. Visita obres estació amb president de RENFE.

L’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, i el president de Renfe, Raül Blanco, acompanyats del regidor d’Urbanisme, Francisco Romero, i del regidor de Mobilitat, Aureli Ruiz, visitaran les obres de millora de l’estació de Vilafranca, recentment finalitzades. Després del recorregut per les instal·lacions i les explicacions sobre l’actuació, atendran els mitjans de comunicació al nou edicle de l’estació.

 

Dissabte, 25 de març

11h          Anna Doblas. Jornada Rítmica de conjunts.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, assistirà al lliurament de trofeus de la jornada de Rítmica de Conjunts que tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu (ptge. Esport, 1).

 

Diumenge, 26 de març

11.30h          Xell Montserrat. Anna Doblas. Cros escola Baltà Elias.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, i la regidora d’Esports, Anna Doblas, assistiran al lliurament de trofeus del Cros de l’escola Baltà Elias (c/ Francesc de Paula Bové, 1).

Documents relacionats

Accessibilitat