Convocatòries

Última convocatòria:

Agenda d’actes de l’Alcalde de Vilafranca i altres membres de l’equip de Govern
Del 25 de setembre al 4 d’octubre

Recordatori cap de setmana: Divendres, 25 de setembre
20h Ricard Rafecas. Lliurament premis Concurs Relats Eròtics.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, assistirà a l’acte de lliurament de premis del IV Concurs de Relats Eròtics amb DO Penedès, organitzat per la Fundació Futura Penedès. L’acte tindrà lloc a la Masia Torre del Gall (c/ Torre del Gall, s/núm. Sant Cugat Sesgarrigues).

Dilluns, dia 28 de setembre
12.30h Pere Regull. Anna Doblas. Presentació Mitja Marató Espirall-Vilafranca.

L’alcalde Pere Regull i la regidora d’Esports, Anna Doblas, acompanyats per membres de l’organització, presentaran en roda de premsa la Mitja Marató Espirall-Vilafranca COVID Edition 2020, que es disputarà el diumenge 15 de novembre. La roda de premsa tindrà lloc a l’Espai jove La Nau (c/ Baltà de Cela, 45-47).

Dimarts, 29 de setembre
14.30h Ramon Zaballa. Entrevista “Casa de la Vila” Ràdio Vilafranca.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, serà entrevistat a l’espai “Casa de la Vila”, de l’emissora municipal Ràdio Vilafranca (107.8 FM).

Divendres, 2 d’octubre
20h Ricard Rafecas. Inauguració exposició ESTATAMBESTAT / ESTATCONTRAESTAT.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, assistirà a la   inauguració de l’exposició ESTATAMBESTAT / ESTATCONTRAESTAT de l’artista Xavier G.-Solís. L’acte tindrà lloc a la Sala dels Trinitaris (c/ Font, 43).

Dissabte, 3 d’octubre
18h Ricard Rafecas. Acte tancament Càpsula del Temps Festa Major.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, assistirà a l’acte de tancament de la Càpsula del Temps de la Festa Major 2020-2040, organitzat per la Fundació Futura Penedès i els Administradors de la Festa Major de Vilafranca. L’acte tindrà lloc a l’aparcament de l’empresa FECA (Ctra. Sant Martí Sarroca, s/núm.).

Documents relacionats