Convocatòries

Última convocatòria:

Agenda d’actes de l’Alcalde de Vilafranca i altres membres de l’equip de Govern. Del 10 al 19 de juliol

Divendres, 10 de juliol

19.30h    Montse Arroyo. Inauguració exposició “Veus des del refugi”.
La regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, assistirà a l’acte d’inauguració de l’exposició “Veus des del refugi”, de Clara Calvet i Sebastián Riveaud, que pretén donar veu als que han hagut de migrar dels seus països a la recerca d'una vida millor. L’acte tindrà lloc a la capella de Sant Joan (pl. St. Joan, 1).


Dilluns, 13 de juliol

12h    Miquel Medialdea. Presentació nou servei colònies Alberg.
El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, oferirà una roda de premsa per presentar el nou servei de colònies escolars de l’Alberg Municipal de Joventut. La roda de premsa tindrà lloc a l’alberg (av. Catalunya, 22. Recinte La Fassina).

13h    M. Dolors Rius. Presentació del “Viquet. Els orígens del vi el cava”.
 La regidora de Turisme, M. Dolors Rius, assistirà a l’acte de presentació del projecte “Viquet. Els orígens del vi el cava”, juntament amb representants dels ajuntaments i tècnics de turisme i de museus de Sitges, Avinyonet del Penedès, Olèrdola i Sant Sadurní d’Anoia. L’acte tindrà lloc a l’auditori de VINSEUM (pl. Jaume I, 1-3).

Dimarts, 14 de juliol

14.30h    M. Dolors Rius. Entrevista “Casa de la Vila” Ràdio Vilafranca.
La regidora de Turisme, M. Dolors Rius, serà entrevistada a l’espai “Casa de la Vila”, de l’emissora municipal Ràdio Vilafranca (107.8 FM).

Dimecres, 15 de juliol

9.30h    Pere Regull. Joan Manel Montfort. Presentació imatge i plataforma de venda VilaFrancs.
L’alcalde Pere Regull i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, oferiran una roda de premsa per presentar la imatge i la plataforma de venda de VilaFrancs, vals de compra per reactivar el comerç local. La roda de premsa tindrà lloc a l’edifici de l’Enològica (c/ Amàlia Soler, 29).


Vilafranca del Penedès, 10 de juliol de 2020