Convocatòries

Agenda d’actes de l’Alcalde de Vilafranca i d’altres membres de l’equip de Govern


Del 21 al 30 de gener de 2022

 

Dilluns, 24 de gener

13h          Pere Regull. Miquel Medialdea. Presentació actes 3r aniversari La Nau.

L’alcalde Pere Regull i el regidor de Joventut, Miquel Medialdea, oferiran una roda de premsa per presentar els actes del 3r aniversari de l’Espai Jove La Nau. La roda de premsa tindrà lloc al mateix edifici (c/ Baltà de Cela, 45-47).

 

Dimarts, 25 de gener

12h          Pere Regull. Francisco Romero. Aureli Ruiz. Visita obres nova urbanització c/ Comerç.

L’alcalde Pere Regull, el tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Territorial i Serveis Urbans, Francisco Romero, i el regidor de Mobilitat i Projectes Estratègics, Aureli Ruiz, visitaran les obres de nova urbanització de l’eix del c/ Comerç, acompanyats de tècnics municipals i de l’empresa constructora. El punt de trobada serà al carrer de Santa Digna, tocant al c/ Comerç, en el punt on hi ha el cartell informatiu de les obres.

14h          Ricard Rafecas. Entrevista “Casa de la Vila” Ràdio Vilafranca.

El regidor de Cultura i de Via Pública, Ricard Rafecas, serà entrevistat a l’espai “Casa de la Vila”, de l’emissora municipal Ràdio Vilafranca (107.8 FM).

 

Diumenge, 30 de gener

10h          Anna Doblas. Cursa 10K.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, assistirà als actes amb motiu de la cursa 10K Vilafranca que tindran lloc a la rambla de Sant Francesc. El tret de sortida de la cursa es donarà a les 11h.

Documents relacionats

Accessibilitat