Convocatòries

Agenda d’actes de l’Alcalde de Vilafranca i d’altres membres de l’equip de Govern

Del 22 de setembre a l'1 d'octubre de 2023

 

Divendres 22 de setembre

15.30h          FranCisco Romero. Diàlegs amb l’alcalde RV-PTV.

L’alcalde FranCisco Romero serà entrevistat a l’espai “Diàlegs amb l’alcalde” de Penedès TV. L’entrevista serà emesa per Ràdio Vilafranca a les 14 i 21h i per Penedès TV a les 15.30, 18.30 i 22.30h i dissabte a les 02.30h.

17h          Gemma Romeu. Inauguració Fira de Calella i l’Alt Maresme.

La regidora de Turisme, Gemma Romeu, assistirà a la inauguració de la 42a Fira de Calella i l’Alt Maresme, que dedica un espai monogràfic a les fires i festes de Catalunya, on hi haurà un estand promocional de la Fira del Gall de Vilafranca. L’acte tindrà lloc al pg. Manuel Puigvert, de Calella.

18.30h          Montse Arroyo. Actes Setmana Europea de la Mobilitat.

La regidora Montse Arroyo assistirà als tallers i activitats que tindran lloc a la rambla de Sant Francesc amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat.

 

Diumenge 24 de setembre

18h          Gemma Romeu. Presentació equips CP Sant Ramon.

La regidora d’Esports, Gemma Romeu, assistirà a la presentació dels equips del Club Patí Sant Ramon i a la disputa del primer partit de lliga de l’equip sènior contra el CE Noia. Els actes tindran lloc al pavelló d’hoquei de la Zona Esportiva (av. Catalunya, 31).

 

Dilluns 25 de setembre

11h          Jordi Junyent. Accions i objectius del Servei d’Ocupació 2024.

El regidor d’Ocupació, Jordi Junyent, oferirà una roda de premsa per presentar les accions i objectius que el servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca té previst engegar l’any 2024. La roda de premsa tindrà lloc a la Fassina (av. Catalunya, 22).

 

Dimarts 26 de setembre

9.30h          Àngels Dalmau. Presentació cicle “Patrimonis de paper”.

La regidora de Cultura, Àngels Dalmau, acompanyada de representants de l’Arxiu Històric Comarcal, de la Biblioteca Torras i Bages i de VINSEUM, presentarà en roda de premsa el cicle d’activitats “Patrimonis de paper” per divulgar el patrimoni documental i posar en valor la tasca dels investigadors sobre el patrimoni local i comarcal. La roda de premsa tindrà lloc al Centre de Documentació de VINSEUM (c/ Palma, 24).

11h          FranCisco Romero. Balanç 100 dies de govern.

L’alcalde FranCisco Romero, acompanyat de diversos regidors i regidores de l’equip de govern, farà balanç dels primers 100 dies del nou govern municipal. La roda de premsa tindrà lloc a la sala Pau Boada de la Casa de la Vila.

14h          Gemma Romeu. Entrevista “Casa de la Vila” Ràdio Vilafranca.

La regidora d’Educació, Esports i Turisme, Gemma Romeu, serà entrevistada a l’espai “Casa de la Vila”, de l’emissora municipal Ràdio Vilafranca (107.8 FM).

 

Dijous 28 de setembre

18h          Montse Arroyo. Activitat “Dones que transformen”.

La regidora d’Igualtat i de Joventut, Montse Arroyo, assistirà a l’activitat de taller teatralitzat gratuït per a joves, de sensibilització i prevenció de la discriminació per motiu de gènere i/o racista, que forma part del programa Dones que transformen que compta amb el suport e la Diputació de Barcelona. L’activitat tindrà lloc a l’Espai Jove La Nau (c/ Baltà de Cela, 45-47).

 

Divendres 29 de setembre

15.30h          FranCisco Romero. Diàlegs amb l’alcalde RV-PTV.

L’alcalde FranCisco Romero serà entrevistat a l’espai “Diàlegs amb l’alcalde” de Penedès TV. L’entrevista serà emesa per Ràdio Vilafranca a les 14 i 21h i per Penedès TV a les 15.30, 18.30 i 22.30h i dissabte a les 02.30h.

 

Dissabte 30 de setembre

18h          Montse Arroyo. Projecció inaugural Festival Itinerant Cinemes Africans.

La regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, assistirà a la projecció inaugural del Festival Itinerant de Cinemes Africans a Vilafranca amb la projecció de Farewell Amor (2020), dirigida per Ekwa Msangi. L’acte tindrà lloc a la sala Zazie del Cinema Casal (rbla. Nostra Senyora, 35).

Accessibilitat