Convocatòries

Agenda d'actes de l'Alcalde de Vilafranca i d'altres membres de l'equip de govern

Dilluns, 18 d’octubre

12.30h          Xell Montserrat. Presentació inici curs Escola Enoturisme.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, presentarà en roda de premsa les novetats de l’inici de curs a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. La roda de premsa tindrà lloc a l’edifici de l’Enològica (c/ Amàlia Soler, 29).

13h          Pere Regull. Xell Montserrat. Tallers llengua catalana i socialització escoles.

L’alcalde Pere Regull i la regidora d’Educació, Xell Montserrat, acompanyats d’Enric Ara, inspector de zona del Departament d’Ensenyament, i Teresa Casanellas, tècnica del Consorci per a la Normalització Lingüística, presentaran els tallers de llengua catalana i socialització que tindran lloc a les escoles de Vilafranca adreçades a les famílies. La roda de premsa tindrà lloc a l’Enològica (c/ Amàlia Soler, 29).

 

Dimarts, 19 d’octubre

10.30h          Pere Regull. Debat governança institucional Regió Metropolitana.

 L’alcalde Pere Regull participarà en el debat constructiu sobre com fer evolucionar la coordinació i la governança a la Regió Metropolitana de Barcelona, organitzat per la Fundació Catalunya Europa i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona. L’acte tindrà lloc al Palau Macaya (pg. Sant Joan, 108, 08037 Barcelona).

14h          Anna Doblas. Entrevista “Casa de la Vila” Ràdio Vilafranca.

La regidora d’Esports i de Salut i Consum, Anna Doblas, serà entrevistada a l’espai “Casa de la Vila”, de l’emissora municipal Ràdio Vilafranca (107.8 FM).

19h          Pere Regull. Ple municipal ordinari.

L’alcalde Pere Regull presidirà la sessió ordinària de ple municipal corresponent al mes d’octubre que tindrà lloc al saló de sessions de la Casa de la Vila i també es podrà seguir en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

 

Dimecres, 20 d’octubre

11h          Pere Regull. Xell Montserrat. Presentació actes 50 anys Escola Municipal d’Art Arsenal.

L’alcalde Pere Regull i la regidora d’Educació, Xell Montserrat, acompanyats de membres de l’equip directiu de l’escola, oferiran una roda de premsa per presentar el 50è aniversari de l’Escola Municipal d’Art Arsenal. L’acte tindrà lloc al claustre dels Trinitaris (c/ Font, 45).

13h          Miquel Medialdea. Novetats serveis funeraris i cementiri.

El regidor de Governació, Miquel Medialdea, presentarà novetats pel que fa als serveis funeraris a Vilafranca, així com pel que fa a la diada de Tots Sants. La roda de premsa tindrà lloc davant la capella del Cementiri Municipal (c/ Guardiola, s/n).

 

Dijous, 21 d’octubre

13.30h          Pere Regull. Jornada treball CCOO Robert Bosch.

L’alcalde Pere Regull assistirà a la inauguració de la jornada de treball de les delegacions del sindicat CCOO a l’empresa Robert Bosch. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de l’Escorxador (c/ Escorxador, 19-21).

 

Documents relacionats

Accessibilitat