Pere Regull: “El Gran Vinari d’Or és una demostració que al Penedès també es fan vins negres excel•lents”

Pere Regull: “El Gran Vinari d’Or és una demostració que al Penedès també es fan vins negres excel•lents”

09 de octubre de 2017

L’alcalde de Vilafranca i la Consellera d’Agricultura fan entrega del Gran Vinari d’Or a Finca Viladellops, que aconsegueix el guardó amb el seu vi Turó de les Abelles 2013

L’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, mostra la seva satisfacció per la concessió del Gran Vinari d’Or a un celler del Penedès. Pere Regull va lliurar el guardó juntament amb la consellera d’Agricultura de la Generalitat, Meritxell Serret, a Finca Viladellops, guanyadora del Gran Vinari d’Or 2017 amb el seu vi Turó de les Abelles 2013. L’alcalde va assegurar que el premi és la demostració que al Penedès “també es fan vins negres excel•lents”. L’alcalde vilafranquí va destacar en la gala de lliurament de premis de la cinquena edició dels Premis Vinari, celebrada aquest divendres a Vilafranca, la importància de la celebració d’uns premis del vi de Catalunya i l’orgull d’acollir la gala de lliurament dels premis a Vilafranca del Penedès. 

Els Premis Vinari són uns guardons nascuts amb la voluntat de donar a conèixer els millors vins de Catalunya de l’any. Els premis van arrencar a la primavera amb una convocatòria a tots els cellers catalans, que enguany ha registrat la participació de 870 referències de 235 cellers, emparats en alguna de les dotze denominacions d'origen de Catalunya. El jurat professional ha estat format per una setantena d’experts i part del panell de tast de l’INCAVI.

Turó de les Abelles 2013, de la Finca Viladellops, ha estat el Gran Vinari d'Or d’aquest any. També ha estat guardonat com el Millor Vi Negre de Guarda (amb una criança superior als 12 mesos), Millor Vi Ecològic i Millor Vi de la DO Penedès.