Notícia

Aquest diumenge, La Ludwig Band clausura el primer tram de la temporada d’espectacles professionals

23 de gener de 2024

Aquest diumenge 28 de gener, a les 7 de la tarda, La Ludwig Band oferirà l’últim concert del tram tardor-hivern de la temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori, que també coincidirà amb la clausura de les Festes de Sant Raimon 2024.

La Ludwig Band

La Ludwig Band sona a pop-rock festiu, folk pedant, cançons de pastorets plenes d’heptasíl·labs que parlen de la vida i rimes assonants. Les lletres són el pal de paller de la banda i a Gràcies per venir troben el punt en comú en personatges vinguts de l’amistat, la feina i l’amor de l’entorn del Quim Carandell, cantant i lletrista del grup. També s’hi poden entreveure referents com Bob Dylan, Pau Riba, Jaume Sisa o, fins i tot, ABBA o Bruce Springsteen.

Creat en poc més d’un any, el nou disc potencia l’esperit coral de la banda d’Espolla, amb arranjaments que s’eleven cap a sonoritats enfocades al directe, sense deixar de banda les harmonitzacions ordides i delicades.

La Ludwig Band compta amb el premi Enderrock al millor disc de l'any 2021 i el premi Cerverí a la millor cançó en català per S'ha mort l'home més vell d'Espolla.

Fitxa artística:
Composició i interpretació: Gabriel Bosch, Quim Carandell, Roger Cassola, Pau Esteve, Andreu Galofré, Lluc Valverde
So: Xavier Miñarro
Llum: Aleksandra Janas
Direcció escènica: Martí Torras

Durada: 80 min
Més informació