Notícia

Vilafranca participa en l’exposició “Transitar” de la Diputació de Barcelona

04 de febrer de 2019

La setmana passada es va inaugurar l’exposició “Transitar” que ha organitzat la Diputació de Barcelona. Hi ha participat l’Ajuntament de Vilafranca, juntament amb tres municipis de la demarcació de Barcelona.
A l’acte, encapçalat pel president de la Diputació, Marc Castells, i el diputat d’Educació de la Diputació, Rafael Homet, hi va assistir la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, tècniques d’ensenyament i alguns dels participants de Vilafranca. També hi ha assistir familiars de Pilar Soler, vilafranquina que va participar en les dinàmiques que es van fer per muntar l’exposició i malauradament va morir el desembre passat.
“Transitar” és un projecte expositiu que parteix d’un procés participatiu i creatiu. Tracta de com orientar-se en un món canviant. Ofereix una mirada humanista de l’orientació, més enllà de les transicions dins del sistema educatiu, dels centres i dels horaris lectius. Una visió holística de l’educació a temps complet, que afecta a totes les persones al llarg de la vida.
L’exposició està previst que vingui a Vilafranca, encara sense dates concretades.

Documents relacionats